O tânără de 33 de ani, reținută după ce și-a omorât concubinul care a agresat-o și a vrut să dea foc la casă

O tânără, în vârstă de 33 de ani, a fost reținută pentru 72 de ore, după ce și-ar fi ucis concubinul. Bărbatul ar vrut să dea foc la casă, fapt care a dus la inițierea unui conflict. După ce victima a înjunghiat femeia în regiunea feței, aceasta, în semn de apărare, a inversat cuțitul și l-a înjunghiat. La scurt, timp bărbatul a decedat.

Foto: UNIMEDIA

Totul s-a întâmplat aseară. Poliția a fost alertată de o vecină a tinerei care a spus oamenilor legii că a găsit-o în stradă, în satul Sipoteni, având semne vizibile de agresiune fizică.

Deplasându-se la fața locului Grupa Operativă a IP Călărași împreună cu conducerea IP Călărași, Procurorul raionul Călărași și medicul legist a stabilit că în jurul orelor 21:30 minute, tânăra, în vârstă de 33 ani, fiind în stare de ebrietate a intrat într-un conflict cu victima, în vârstă de 48 de ani, după ce acesta ar fi vrut să dea foc la casă.

În urma conflictului, bărbatul i-a aplicat câteva lovituri cu pumnul în regiunea feței, dar și o plagă în regiunea ochiului drept cu un cuțitul de bucătărie. Pentru a se apăra, femeia ar fi inversat cuțitul și l-a înjunghiat. La scurt timp, bărbatul a decedat.

Femeia este reținută pentru 72 de ore.


Pub