(video) iData, Barometrul mass-mediei, 2021: Cele mai populare instituții de presă

Compania Date Inteligente SRL (iData) a realizat un sondaj și prezintă rezultatele acestuia, într-o conferință de presă. Barometrul mass-media 2021, ediția lunii ianuarie, este întitulat studiul.

Foto: UNIMEDIA

Datele se referă la cele mai populare instituții media din Republica Moldova, precum și cei mai populari jurnaliști, a anunțat directorul iData, Mihai Bologan.

În cadrul sondajului, au fost chestionate 616 persoane prin telefon, cu o eroare maximă de 3,9%. 9 persoane sunt din stânga Nistrului, dar care se informează din instituțiile din dreapta Nistrului. Peste 80 la sută dintre participanții la sondaj se identifică români/moldoveni, ceilalți fiind reprezentanți ai diferitor minorități naționale.

Primele 5 posturi de televiziune care sunt cele mai vizionate de către respondenții studiului sunt: Prime TV (37.8%), Moldova 1 (35.3%), Jurnal TV (31.34%), Pro TV (28.21%) și NTV (26.7%). CTC Moldova este cel mai puțin post TV vizionat în rândul respondenților (3.01%)

iData / Sursa:iData

Portalul Nr.1 de știri din Moldova, UNIMEDIA.INFO face concurență posturilor de televiziune și se numără printre site-urile cele mai accesate de către moldoveni.

iData / Sursa:iData

Urmărește aici datele sondajului:


Pub