Alte 13 decese provocate de Covid-19. Printre victime, un conferențiar universitar de la USMF

MSMPS informează despre înregistrarea altor 13 decese provocate de Covid-19. Bilanțul victimelor ajunge la 3 381 de persoane.

Foto: Simbol

Până la ziua de azi, 71 lucrători medicali au decedat din cauza infecției Covid-19.

Deces 3369: Bărbat de 65 ani, din r. Fălești, transferat de la SR Fălești, la SC Bălți. Comorbidități: hipertensiune arterială, angină pectorală de efort.

Deces 3370: Bărbat de 64 ani, din r. Rezina, internat la SR Rezina. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie mixtă.

Deces 3371: Bărbat de 70 ani, din r. Criuleni, internat la SCM ”Sf. Treime”. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie hipertensivă, pancreatită cronică.

Deces 3372: Bărbat de 59 ani, din r. Orhei, internat la SR Orhei. Comorbidități: diabet zaharat, hipertensiune arterială, cardiopatie mixtă, obezitate.

Deces 3373: Femeie de 62 ani, din r. Orhei, internat la SR Orhei. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie mixtă, obezitate.

Deces 3374: Femeie de 71 ani, din r. Ceadîr-Lunga, internată la SR Ceadîr-Lunga. Comorbidități: bronșită cronică.

Deces 3375: Bărbat de 68 ani, din r. Ceadîr-Lunga, internat la SR Ceadîr-Lunga. Comorbidități: diabet zaharat.

Deces 3376: Femeie de 71 ani, din r. Ceadîr-Lunga, internată la SR Ceadîr-Lunga. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie mixtă.

Deces 3377: Bărbat de 72 ani, din r. Edineț, internat la SR Briceni. Comorbidități: diabet zaharat, hipertensiune arterială.

Deces 3378: Bărbat de 51 ani, din mun. Cahul, transferat de la SR Cahul, la IMU. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie mixtă.

Deces 3379: Femeie de 42 ani, din r. Briceni, internată la SR Briceni, cu insuficiență respiratorie acută.

Deces 3380: Bărbat de 69 ani, din r. Anenii Noi, internat la SCM “Sf. Arhanghel Mihail”. Comorbidități: hipertensiune arterială, angină pectorală de efort, obezitate, diabet zaharat.

Deces 3381: MSMPS exprimă sincere condoleanțe și compasiune familiei îndurerate, în legătură cu trecerea în neființă a dlui Leonid Gavriliuc, în vârstă de 84 ani, care activat în funcția de conferențiar universitar la Catedra medicină internă-semiologie a USMF N. Testemițanu, până în anul 2003. Prof. Leonid Gavriliuc a fost intrenat la data de 22 ianuarie, la Institutul de Medicină Urgentă. Exprimăm aprecieri pentru munca depusă de-a lungul anilor pentru consolidarea sistemului medical. Dumnezeu să-l odihnească în pace.


Pub