(foto) De la medicină, la turism. O familie de doctori din Moldova a deschis o pensiune în România

FotoJet (45)
Foto: Travel Blog

Succesul nu este un accident, în spatele lui stă muncă titanică, iar atunci când la mijloc mai este și pasiune, toate lucrurile se aliniază sub constelația potrivită, așa cum este și în cazul Lilianei și Stanislav Groppa, o familie de medici de renume din Moldova, specializați în reumatologie, neurologie și genetică medicală, care în prezent se ocupă de Pensiunea „Favorit Ferice” din Borsec, pe care au ridicat-o pe locul unei case retrocedate familiei lor. 

Ambii sunt profesori universitari și cercetători, iar domnul Stanislav se număra printre academicieni, atât în România, cât și în Moldova, având și un doctorat la Institutul de Medicină din Moscova. Deși o mare parte din viață și-au dedicat-o medicinei și în domeniul academic, pasiunea i-a îndreptat spre turism.

Travel Blog

Mai cu seamă, familia Groppa a pus temelie unei pensiuni din Borsec, care este o investiție și un proiect de suflet a lui Stanislav și Liliana Groppa.

Pensiunea „Favorit Ferice” are 12 camere și un restaurant, care potrivit vizitatorilor se remarcă prin bucate tradiționale excelente. Mai jos puteți vedea câteva imagini a pensiunii.

 

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Ilinca Televca
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente