(video/update) Noul Mitsubishi Outlander va fi la nevoie şi un off-roader

(update 26.01.2021) Noul Mitsubishi Outlander se prezintă în primul teaser video dinamic, deşi fiind în continuare ascuns sub camuflaj. Oricum, până la premieră nu a rămas mult de aşteptat, iar dezvoltatorii promit că, în comparație cu predecesorul său, noul Outlander va fi mai mare și mai solid.

Se afirmă că va avea sistem de tracțiune integrală Super-All Wheel Control (S-AWC) de nouă generație. Cu o bază de cunoștințe dovedită de-a lungul anilor de competiții în deșerturile din Dakar și pe drumurile alunecoase acoperite de murdărie și pline de zăpadă din circuitele mondiale de raliuri, noul Outlander se bazează pe patrimoniul forjat al lui Pajero/Montero.

Premiera îi este programată pentru 16 februarie.


(update 10.12.2020) Mitsubishi lasă în spaţiul online propriul teaser cu Outlander şi spune când îl arată

Mitsubishi este la curent cu imaginile pe care le-am ataşat şi noi mai jos, motiv pentru care a făcut astăzi anunţul cu numărătoarea inversă până la premiera noului Outlander. SUV-ul hibrid va debuta iniţial pentru piaţa din SUA, Canada şi Puerto Rico în februarie 2021 printr-o prezentare online, urmând ca ulterior să ajungă şi în alte regiuni ale globului.

Modelul va fi şi cel care va prezenta noua generaţie a limbajului stilistic Dynamic Shield. Transformarea completă, de la dimensiuni la styling exterior, arată direcţia designului pentru viitoarele modele ale companiei.

A patra generaţie Outlander se promite a fi mai mare în dimensiuni și mai arătoasă decât modelul actual, precum și cea mai silențioasă și bogat echipată mașină Mitsubishi de pe piața americană.


(update 09.12.2020) În spaţiul online au apărut primele imagini cu designul noului Outlander, un exemplar fiind văzut fără niciun pic de camuflaj. Uimitor, dar maşina este în mare parte asemănătoare cu Mitsubishi Engelberg Tourer Concept, fiind diferită doar în unele detalii precum jante, oglinzi retrovizoare, grilă de radiator, bare de protecţie şi altele.

Această scurgere de informaţii ar fi şi un semn clar că premiera-i este foarte aproape!

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Allcarnews /// ACN (@alllcarnews)


(update 29.07.2020) Noul Outlander are totuşi şanse să ajungă în Moldova, datorită activizării Mitsubishi în ţări în dezvoltare


(update 28.07.2020) Nu vom mai vedea noul Outlander! Mitsubishi nu va mai lansa şi vinde maşini noi în Europa


(update 23.07.2020) Mitsubishi a anunţat când va prezenta noua generaţie Outlander

Compania Mitsubishi şi-a anunţat planul de acţiuni pentru perioada imediat următoare pe piaţa din SUA, deşi în cadrul alianţei din care face parte răspunde doar de regiunea ASEAN (Asociaţia naţiunilor din sud-estul Asiei) și Oceania. Acesta include şi o referinţă la premiera noii generaţii a modelului Outlander.

Astfel, aflăm că în iarna anului 2020, linia de produse actualizate va fi completată cu o versiune revizuită mecanic a celui mai bine vândut PHEV din lume (Plug-in Hybrid Electric Vehicle) – actuala generaţie Outlander PHEV. Se menţionează despre un motor cu combustie internă cu un volum mărit, mai mulţi CP generaţi, în timp ce sistemul de propulsie electrică a fost rafinat pentru a oferi o autonomie mai mare, dar şi un interval mai mare de viteză în care se poate opera. În concluzie, cel mai probabil este vorba despre introducerea motorizării actualizate a modelului facelift peste ocean, cel care a debutat în 2018.

A doua noutate este că în vânzare în primul trimestru din 2021 va apărea modelul Eclipse Cross facelift. Se menționează despre îmbunătățiri majore de design în față și în spate, fiind folosite indicii de la următoarea generaţie a limbajului de design Mitsubishi. Modelul va purta un nou look proaspăt, interior revizuit și un nou sistem de infotainment.

Într-un final, în vânzare din al doilea trimestru al lui 2021 va apărea noua generaţie a modelului Outlander. Se descrie ca fiind mai mare, mai îndrăzneață și mai bună ca niciodată, pe lângă faptul că va fi cel mai silenţios și mai bine echipat Mitsubishi vândut vreodată în SUA. Complet reproiectat și reimaginat la orice capitol, noul Outlander va încorpora cel mai recent limbaj de design al mărcii, cu un aspect îndrăzneț, agresiv și distinctiv. Încărcat cu tehnologie și rafinamente interioare semnificative, acest vehicul care schimbă jocul îi va surprinde pe mulți. Mai multe detalii vor fi dezvăluite într-un eveniment global de prezentare şi lansare care va avea loc la începutul anului 2021!


(01.01.2020) Anunţurile Mitsubishi pentru anul 2020: noua generaţie Outlander, un nou crossover compact şi renunţarea la diesel

Bernard Loire, șeful Mitsubishi Europe, a făcut câteva anunţuri interesante în cadrul unui interviu pentru Automotive News, inclusiv despre noutăţi auto care vor fi prezentate în acest an, principale fiind două.

FOTO: kolesa.ru

Primul: Mitsubishi Outlander îşi va schimba generaţia în a doua jumătate a lui 2020! Noul model va fi construit pe o platformă modernă a alianței Renault-Nissan-Mitsubishi și “frate geamăn” în acest sens îi va fi noul Nissan X-Trail, care la fel îşi va schimba generația în curând.

Datele preliminare ne mai spun despre un design exterior făcut în stilul conceptului Engelberg Tourer care a debutat în primăvara anului trecut la Salonul Auto de la Geneva.

Apropo, actualul Mitsubishi Outlander, a cărui generație actuală a fost lansată încă în îndepărtatul 2012, câștigă popularitate în Europa pentru al treilea an consecutiv! În primele zece luni ale lui 2019 şi-a găsit la fel de mulți cumpărători cât au fost pe parcursul întregului 2018 (în jur de 39.000).

Secretul succesului îi este versiunea plug-in hybrid, care este la mare căutare în occident (dar şi în Republica Moldova) și care recent a fost modernizată serios. Un studiu intern făcut de companie arată că proprietarii de pe continentul nostru le pun la încărcat o dată la trei zile.

Al doilea anunţ: Cam în același timp, un anumit crossover compact va vedea lumina zilei, care, urmând exemplul modelului de mai sus, va dispune de o versiune plug-in hybrid. Bernard Loire nu a oferit mai multe detalii despre el, prin urmare nu este clar ce loc va ocupa în gama mărcii. Actualmente există deja modelele ASX (care a suferit un facelift în urmă cu mai puțin de un an) și Eclipse Cross (introdus acum trei ani), însă aceste maşini încă nu vor fi pensionate.

Şi un apropo! În contextul în care anul trecut în Europa, vânzările de maşini cu motoare diesel au fost foarte slabe, excluzând pickup-ul L200, managerul a fost întrebat ce urmează?

“Cota de modele cu motoare diesel reprezintă aproape nimic, în afară cea a pickup-ul L200. Avem o versiune diesel şi a modelului Eclipse Cross disponibil pe câteva piețe. În total vânzările acestui mix de modele constituie doar 5%. Este foarte marginal, așa că am decis să mergem în viitor doar pe benzină și unităţi de propulsie electrificate. Am oprit deja producţia de ASX cu motor diesel și i-am lansat o nouă versiune cu motor pe benzină de 2.0 litri, cu 4WD și cutie de viteze automată. Sfârşitul lui Eclipse Cross diesel ar putea avea loc până la sfârşitul lui 2020”.

Colegii noştri l-au mai întrebat dacă mai vând electromobilul compact i-MiEV în Europa? Bernard Loire a răspuns că numai în anumite țări precum Norvegia și Elveția, menţionând că o altă mașină electrică nouă este în pregătire. “Nu am dezvăluit când o vom lansa, însă direcția pe care o vom urma este clară: doar modele hibride, plug-in hybrid şi EV”.

Vezi şi:

https://autoblog.md/exista-o-solutie-se-pare-ca-mitsubishi-a-gasit-cum-sa-readuca-la-viata-modelul-lancer-evolution/
https://autoblog.md/video-premiera-mondiala-mitsubishi-pajero-sport-facelift/
https://autoblog.md/foto-cele-mai-importante-premiere-auto-din-2020-modelele-care-ar-putea-ajunge-si-in-moldova/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/