Sport

Frank Lampard a fost demis de la Chelsea! Cine ar urma să fie numit antrenor la echipa londonezilor

Lampard a fost demis de la Chelsea dupa 18 luni petrecute pe banca londonezilor.

Legenda clubului va lasa echipa pe locul 9 in Premier League, dupa infrangerea in fata lui Leicester de saptamana trecuta, scor 0-2. El a reusit sa castige un singur meci din ultimele 5 in competitia interna. Ultima partida al lui Lampard pe banca lui Chelsea a fost duminica, in victoria cu 3-1, din FA Cup, impotriva lui Luton.

In iulie 2019, Lampard a fost numit manager in locul lui Maurizio Sarri si a semnat o intelegere valabila pe 3 ani. Sezonul trecut a terminat cu Chelsea pe locul 4 in clasament si i-a dus pe "albastri" pana in finala FA Cup.

In primul an al lui Lampard la club, Chelsea nu a avut acces la transferuri, dar in ultima perioada de mercato, londonezii au platit peste 200 de milioane de euro pentru a semna cu jucatori precum: Ben Chilwell, Kai Havertz sau Timo Werner.

Frank Lampard a mai fost antrenor in cariera la Derby, club cu care a ajuns in playoff-ul de promovare pentru Premier League, unde a fost invins de Aston Villa. Englezul a fost al 10-lea manager numit de catre Roman Abramovich de cand miliardarul a cumparat clubul în 2003.

Favorit pentru a prelua postul de antrenor al clubului Chelsea este Thomas Tuchel, fostul antrenor de la PSG, care a fost demis chiar in ajunul Craciunului, potrivit jurnalistului Fabrizio Romano.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *