Reprezentantul Special al OSCE pentru procesul de reglementare transnistreană vine în Moldova: Întrevederile planificate

Reprezentantul Special al Președintelui în exercițiu al OSCE din partea Suediei pentru procesul de reglementare transnistreană, Ambasadorul Thomas Mayr-Harting, va vizita Republica Moldova în perioada 26-29 ianuarie. În cadrul vizitei urmează să aibă întrevederi inclusiv cu președinta țării Maia Sandu și premierul interimar Aureliu Ciocoi.

Foto: OSCE

La Chișinău, Ambasadorul Mayr-Harting va avea întrevederi cu Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, Prim-ministrul interimar și Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Aureliu Ciocoi, Viceprim-ministra pentru reintegrare, Olga Cebotari, precum și cu liderii partidelor politice. De asemenea, Mayr-Harting se va întâlni cu ambasadorii rezidenți ai mediatorilor și observatorilor în formatul „5+2”, precum și cu membrii societății civile.

La Tiraspol, Reprezentantul Special se va întâlni cu Vadim Krasnoselski și reprezentantul politic din partea Transnistriei, Vitali Ignatiev.


Pub