17:18:47 28.03.2024
Stiri

Un membru nou al CSS îi răspunde „REVOLTATULUI” Dodon: „Corupția este un pericol real pentru securitatea țării... La corupție se includ KULIOACELE, Bahamas, contrabanda etc. Așa că e clar cine a atentat la securitatea R. Moldova…”

Actualitate 25.01.2021 19:38 Vizualizări2671 Autor: Ziarul National
Un membru nou al CSS îi răspunde „REVOLTATULUI” Dodon: „Corupția este un pericol real pentru securitatea țării... La corupție se includ KULIOACELE, Bahamas, contrabanda etc. Așa că e clar cine a atentat la securitatea R. Moldova…”


Proaspătul membru al Consiliului Suprem de Securitate (CSS), deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Sergiu Litvinenco, consideră că fostul președinte Igor Dodon nu ar trebui să-și facă griji din cauza faptului că din noua componență a CSS fac parte reprezentanți ai societății civile.

Citește și: Dodon, NEMULȚUMIT de noua componență a Consiliului Suprem de Securitate: „E revoltătoare decizia de a numi în CSS reprezentanți ai organizațiilor neguvernamentale, inclusiv ai celor finanțate din străinătate”

Potrivit lui Litvinenco, corupția reprezentă pericolul real al securității R. Moldova și nu faptul că noii membri ai CSS vor avea acces la secretul de stat.

Citește și: DOC // Președintele Maia Sandu a CONVOCAT ședința Consiliului Suprem de Securitate. Componența CSS a fost completată cu 11 persoane noi

„Dodon spune că numirea în CSS a unor persoane din organizațiile societății civile ar fi un pericol pentru securitatea R. Moldova. După mine, însă, corupția este un pericol real pentru securitatea țării. Chiar și legislația noastră spune așa: „corupția subminează securitatea statului”.

Citește și: DOC // O nouă SCURGERE de informații privind legăturile dintre Dodon și șeful „subdiviziunii moldovenești” de la Kremlin: „Am primit asigurarea că vom primi AJUTORUL necesar în asigurarea activității secțiilor...”. Maslov ar fi fost numit „DEBIL”

Dar la corupție se includ kulioacele, Bahamas, schemele, contrabanda, cigarillos și încă multe altele de acest fel. Așa că, e cam clar cine a atentat în realitate la securitatea țării noastre…”, a precizat Litvinenco.

Citește și: INVESTIGAȚIE // Lacheii serviciilor secrete rusești din R. Moldova: Igor Dodon își coordonează până și discursurile cu Moscova

De menționat că fostul șef al statului, acuzat într-o investigație realizată de Centrul „Dossier” și RISE Moldova că și-ar fi cordonat, când era președinte, până și discursurile cu Moscova, a criticat decizia Maiei Sandu de a extinde numărul membrilor CSS, inclusiv cu deputați din formațiunea din care a făcut parte, dar și reprezentanți ai societății civile.

„Și mai revoltătoare este decizia de a numi în CSS reprezentanți ai organizațiilor neguvernamentale, inclusiv ai celor finanțate din străinătate”, a menționat Dodon.

Citește și: Nicolae Negru, despre investigația Dossier și Rise: „Avem DOVADA că Dodon este un INFORMATOR al serviciilor secrete ruse, iar politica externă „echilibrată” este ghidată de Kremlin, în interesul Rusiei. CEC ar trebui să-l EXCLUDĂ din cursă”


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md