(video) Lada zdrobește concurenţa prin preţurile pentru noul Niva Travel

Lada a anunţat startul procesării precomenzilor pentru modelul actualizat Niva Travel! Maşina în echipare de top costă sub 10.000 de euro şi este un adevărat K.O. pentru modelele din segment, dar şi cele compacte, care pot fi dotate cu sistem de tracţiune integrală!

Amintim pe scurt caracteristicile sale cheie:

  • Anterior cunoscut sub denumirea de Chevrolet Niva, acest facelift i-a adus înapoi logoul Lada, alături de o parte frontală complet nouă.
  • Toate panourile exterioare din fața parbrizului sunt noi, iar bara de protecţie include acum două inele de remorcare în loc de unul.
  • SUV-ul este cu 43 mm mai lung – 4.099 mm. Gardă la sol – 220 mm. În echipare Off-road poate parcurge vaduri de apă de jumătate de metru.
  • Bara de protecție posterioară la fel i-a fost schimbată, au fost montate noi stopuri LED, o nouă husă pentru roata de rezervă şi au apărut noi inscripţii.
  • O premieră pentru un model Lada – poate fi dotat cu o cameră video posterioară şi cu un spălător cu jet pentru aceasta!
  • Sub capotă: un singur motor pe benzină de 1.7 litri (80 CP/127 Nm), o cutie de viteze manuală în cinci trepte şi un sistem de tracţiune integrală permanentă cu demultiplicator (are şi un diferenţial central blocabil).
  • Poate face 0-100 km/h în 19 secunde, în drum spre o viteză maximă limitată la 140 de km/h.

Sunt disponibile cinci echipări la alegere:

  • Classic – de la 747.900 de ruble (8.200 de euro)
  • Comfort – de la 804.990 de ruble (8.826 de euro)
  • Comfort Off-road – de la 844.900 de ruble (9.265 de euro)
  • Luxe – de la 890.900 de ruble (9.768 de euro)
  • Luxe Off-road – de la 905.900 de ruble (9.933 de euro)

Setul de echipări a rămas neschimbat la număr şi denumiri, dar costul lor a crescut cu 10-25 de mii de ruble. Cea mai simplă Niva Travel include un airbag pentru şofer, ABS, sistem ERA-GLONASS, amplificator hidraulic de direcție, geamuri faţă acţionate electric, oglinzi retrovizoare acţionate electric şi încălzite, prinderi ISOFIX pentru scaunele copiilor, banchetă spate rabatabilă 60/40, etc.

Echiparea Comfort aduce închidere centralizată cu telecomandă, un sistem de aer condiționat, un sertar pentru mănuşi răcit, cotieră cu suporturi pentru pahare, scaune faţă încălzite și jante din aliaj la 15 inci. Comfort Off-road adaugă la toate celelalte un snorkel, un kit de caroserie din plastic negru, un sistem de alarmă, parasolare cu oglindă pentru şofer şi pasageri, railings-uri pe acoperiş şi un set de jante la 16 inci cu anvelope off-road, un plafon negru în loc de gri standard şi altele.

Echiparea Luxe are mânere ale portierelor și corpuri ale oglinzilor retrovizoare în culoarea caroseriei, două airbag-uri, izolare fonică sporită, un sistem multimedia cu monitor tactil, parbriz încălzit, geamuri spate fumurii, senzori de parcare spate, cameră video spate, scaun al şoferului reglabil pe înălţime şi cu suport lombar, etc. Luxe Off-road adaugă un kit cu elemente din plastic, un plafon negru, un snorkel şi anvelope off-road.

Pe piaţa din Federaţia Rusă înregistrarea precomenzilor este posibilă de astăzi. Maşina poate fi rezervată online contra unui avans de 10.000 de ruble (110 euro). Toți clienții care fac o precomandă online înainte de începerea oficială a vânzărilor, împreună cu mașina vor primi gratuit un set de accesorii de marcă pentru off-road (covorașe speciale, frânghie de remorcare, lopată și lichid pentru spălarea parbrizului).

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/