Ion Ceban: „Care dintre consilierii din CMC strânge 26 mii lei lunar, pentru nefăcând nimic?”

Primarul capitalei, Ion Ceban, se declară nemulțumit de activitatea consilierilor municipali. Potrivit lui, aleșii locali au primit 4,3 milioane lei în 2020, pentru practic „nefăcând nimic”.

Foto: UNIMEDIA

„4,3 milioane lei în 2020 au primit consilierii municipali pentru practic nefăcând nimic. Sau 3.000+ lei per ședință fiecare. Cum credeti e puțin sau mult?

Eu insist să întreb, care dintre consilierii din CMC strânge câte 10.000 lei pentru nimic +7.500 de lei pentru nimic. Plus 3.300 de lei pentru o ședință CMC de pălăvrăgit la microfon. Și asta câte 2-5 ori pe lună. Deci, pe lună minimum 26.000 mii fără ca să faci ceva. Cine găsește răspunsul facem din contul persoanei aranjamentul în ogradă. Termen –10 zile”, scrie primarul capitalei, într-o postare pe facebook.

Facebook/Ion Ceban / Sursa:Facebook/Ion Ceban
Facebook/Ion Ceban / Sursa:Facebook/Ion Ceban

Joi, 21 ianuarie, aleșii locali s-au întors la muncă. A avut loc prima Ședința extraordinară a Consiliului municipal Chișinău din acest an. Printre cele 18 subiecte pe ordinea de zi, a fost și proiectul cu privire la corelarea bugetul municipal Chișinău pentru anul 2021.


Pub