Principală  —  Ştiri  —  Comunicate de presă   —   FOTO/ Incendiu într-un bloc locativ…

FOTO Incendiu într-un bloc locativ din capitală. Focul a distrus mai multe bunuri materiale însă nu sunt raportate victime

În după amiaza zilei de 24 ianuarie pompierii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) au intervenit pentru a stinge un incendiu pe strada Mihail Sadoveanu din Chișinău. Potrivit informațiilor operative în timpul intervenției nu au fost raportate victime, iar focul a distrus mai multe bunuri materiale din interiorul apartamentului.

Potrivit unui comunicat al IGSU, apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 12:34. Potrivit datelor înregistrate, un apartament dintr-un bloc locativ a fost cuprins de flăcări.

La fața locului au ajuns 5 echipaje de intervenție care au stabilit că arderea s-a produs într-un apartament de la etajul 9. Pompierii au evacuat locatarii din apartamentele vecine de la etajele superioare și au reușit localizarea arderii către ora 13:10.

Potrivit informațiilor operative în timpul intervenției nu au fost raportate victime, iar focul a distrus mai multe bunuri materiale din interiorul apartamentului.

La această oră pompierii continuă să lucreze pentru lichidarea incendiului și stabilirea tuturor circumstanțelor. Cauza producerii incendiului urmează a fi stabilită ulterior de specialiști