fbpx

„Конченый”, „măgar” și „îți voi socoti toți dinții”: Conflict deschis între primarul Ion Ceban și vloggerul Andrei Bolocan. Care a fost mărul discordiei

Între primarul general de Chișinău, Ion Ceban, și vloggerul Andrei Bolocan s-a iscat un conflict public pe Facebook, care s-a lăsat și cu etichetări.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Totul după ce Bolocan l-a criticat pe Ceban, în ultima ediție a vlog-ului său „Lumina”, despre faptul că soția sa e angajată la compania „Exclusiv Media” SRL, patronată de socialistul Corneliu Furculiță, despre care vloggerul afirmă că nu este transparentă financiar. Potrivit lui Bolocan, deși edilul susține că familia este sfântă și nu trebuie implicată în politică, acesta și-ar fi angajat soția la o companie cu finanțare dubioasă.

Familia e ceva sfânt, Ion Ceban? De ce atunci ai băgat-o pe soția Tania să lucreze în compania lui Corneliu Furculiță, la Exclusiv Media, de ce n-o ții departe de bani murdari din Bermude și Bahamas” – a fost fragmentul care l-a iritat pe edil.

În replică, Ceban i-a trimis lui Bolocan un mesaj privat, în care l-a făcut „конченый” (trad. – terminat) și l-a amenințat că îi „va socoti toți dinții” când îl va întâlni.

Foto: Facebook

Bolocan a publicat mesajele private pe pagina de Facebook a vlog-ului său, după care Ceban a scris și el o postare pe pagina sa, în care l-a făcut pe primul „măgar”.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button