/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Incendiu într-un bloc locativ din Capitală. Cinci echipaje au intervenit la fața locului

24 ianuarie 2021, ora 15:03

Incendiu într-un bloc locativ din Capitală. Cinci echipaje au intervenit la fața locului. Victime nu au fost raportate.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat astăzi, la ora 12:34. Potrivit datelor înregistrate, un apartament într-un bloc locativ a fost cuprins de flăcări. Imediat la fața locului au ajuns 5 echipaje de intervenție care au stabilit că arderea s-a produs într-un apartament de la etajul 9.

Pompierii au evacuat locatarii din apartamentele vecine de la etajele superioare și au reușit localizarea arderii către ora 13:10. Potrivit informațiilor operative în timpul intervenției nu au fost raportate victime, iar focul a distrus mai multe bunuri materiale din interiorul apartamentului.

În prezent, pompierii continuă să lucreze pentru lichidarea incendiului și stabilirea tuturor circumstanțelor.Cauza producerii incendiului urmează a fi stabilită ulterior de specialiști.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram