Reacția INSP la cursa ilegală cu BMW, în Valea Trandafirilor

Filmulețul de pe Tik Tok cu cei doi șoferi care au organizat curse ilegale aseară în Parcul Valea Trandafirilor a ajuns în atenția oamenilor legii. INSP spune că urmează să identifice proprietarii mașinilor.

Foto: colaj

„Inspectoratul Național de Securitate Publică s-a autosesizat în baza secvențelor video apărute în unele surse media, în care se observă doi șoferi, care se deplasează cu mașinile prin parcul Valea Trandafirilor din capitală.

Cazul a fost înregistrat și urmează să identificăm proprietarii automobililor care apar în imaginile video și stabilirea persoanelor care se aflau la volan în timpul comiterii încălcării”, scrie INSP.

Primarul Ion Ceban a solicitat oamenilor legii și preturilor mai multe informații despre cei doi șoferi care aseară au organizat curse ilegale pe artera centrală din parcul Valea Trandafirilor. Ceban cere să fie făcute public numele „eroilor”.

Parcul Valea Trandafirilor a devenit teren de curse pentru unii șoferi din Chișinău. Cel puțin asta reiese dintr-o înregistrare video, publicată aseară, cu doi șoferi, ambii la volanul mașinilor model BMW care au organizat curse ilegale pe artera centrală.


Pub