Principală  —  Ştiri  —  Extern   —   Cunoscutul jurnalist american Larry King…

Cunoscutul jurnalist american Larry King a decedat

Foto: The Guardian

Cunoscutul jurnalist american Larry King s-a stins din viață, din cauza complicațiilor date de COVID-19, scrie Mirror. Acesta s-a aflat internat în spital de la începutul lunii ianuarie.

Decesul Larry King în vârstă de 87 de ani vine după mai mulți ani în care a luptat cu probleme de sănătate, inclusiv cancer pulmonar și de prostată.

Larry King este una din figurile cele mai marcante ale istoriei televiziunii americane, cunoscut pentru mânecile sale suflecate, cravatele multicolore, bretelele și ochelarii săi cu rame mari.

Timp de 25 de ani a prezentat emisiunea „Larry King Live”. El a luat interviuri tuturor președinților americani cu începere din 1974 și unor lideri politici, ca palestinianul Yasser Arafat sau președintele rus, Vladimir Putin, precum și unor vedete ca Frank Sinatra, Marlon Brando sau Barbra Streisand.

Larry King a părăsit CNN în 2010. Ulterior, a lansat emisiunea „Larry King Now”, în 2012, pe ORA TV, un canal pe internet plătit, fiind unul din fondatorii acestuia.

În vară, el a suportat o dublă tragedie, când doi dintre copiii săi au decedat. Fiul său Andy a murit în urma unui atac de cord la 65 de ani, iar fiica sa Chaia de cancer la 51 de ani.