image
Sursa foto: blacknews.ro

Și-a ucis în bătaie amicul de pahar și l-a lăsat să zacă în casă: Un tânăr din Nisporeni riscă ani grei de pușcărie

Alcooul face victime. Un bărbat în vârstă de 40 de ani din Nisporeni a decedat după ce a fost bătut cu bestialitate de amicul său de pahar pe care l-a chemat în ospeție. Suspectul în vârstă de 22 de ani riscă acum ani grei de pușcărie.

Cazul a avut loc la data de 20 ianuarie curent la domiciliul victimei dintr-o locallitate a raionului Sângerei.

Bărbatul în vârstă dee 40 de ani împreună cu suspectul au consumat împreună băuturi alcoolice, iar la un moment dat înre aceștia s-a iscat un conflict. Tânărul de 22 de ani i-a aplicat victimei mai multe lovituri, după care a părăsit domiciliul.

„Câteva ore mai târziu, suspectul a revenit în casa bărbatului pentru a verifica cum se simte acesta, depistând-ul în stare gravă. Acesta a chemat poliția și ambulanța, însă din păcate victima a decedat înainte de sosirea medicilor. La fața locului, suspectul pentru a ascunde circumstanțele a comunicat poliției că victima a căzut la sol, iar din cauza leziunilor a decedat”, a declarat ofițerul de presă al IP Nisporeni, Cristina Vicol.

Ulterior, expertiza medico-legală a stabilit că leziunile de pe trupul neînsuflețit al victimei au fost provocate de lovituri violente în regiunea capului și corpului.

Potrivit poliției, victima locuia împreună cu concubina sa și ducea un mod de viață antisocial, uneori făcea abuz de alcool.

Pe cazul dat va fi pornită o cauză penală, iar bărbatul urmează să fie reținut.

Noutăţile partenerilor

comentarii: