image
Sursa foto: jurnal.md

Dodon, despre Maia Sandu și PAS: „Umblă orbecăind prin întuneric ca pisicii abia născuți care încă nu au ochi să vadă”

Fostul președinte al RM a declarat că mâine, 23 ianuarie se împlinește o lună de zile de când Guvernului Chicu a demisionat iar Maia Sandu nu a făcut nimic pentru a numi un nou premier.

Actuala președintă se crede Dumnezeu, dar, de fapt, ea și cei de la PAS umblă orbecăind prin întuneric ca pisicii abia născuți și care încă nu au ochi să vadă. Exact așa ei caută tot felul de soluții inexistente. Noi nu vom accepta aceste jocuri ieftine. Noi vom participa la ședințele Parlamentului, iar dumneaiei să vină cu un candidat la premier”, a menționat Dodon.

Liderul PSRM susține că are trei scenarii. Maia Sandu numește un premier, care merge în Parlament, la fracțiune, socialiștii îl chestionează și poate îl votează iar actuala președintă își asumă toată responsabilitatea.

Sau se înaintează un candidat care nu va fi susținut și se merge la alegeri anticipate, dar acest lucru se va întâmpla cel devreme în iunie, sfârșit de mai. Sau Maia Sandu va încălca orice lege, Constituția, nu va înainta un candidat și va căuta, ca Mihai Ghimpu, ași din mânecă”, spune Dodon.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: