image
Sursa foto: politia.md

Un nou accident fatal, cu un polițist la volan: Pasagerul a murit pe loc // FOTO

Un accident produs cu puțin timp în urmă la Olănești, raionul Ștefan Vodă, a curmat viața unui bărbat. Victima se afla într-o mașină condusă de un polițist al serviciului de patrulare al Inspectoratului de Poliție Ștefan Vodă, ajuns la spital cu diferite traumatisme.

Polițistul, în vârstă de 55 de ani, conducea un automobilul de marcă Honda, iar în mașină se mai afla, pe scaunul din dreapta, vecinul său de 57 de ani, ambii locuitori ai satului Olănești.

Tragedia s-a întâmplat chiar în localitate, în timp ce se deplasau pe strada principală. Șoferul nu a adaptat viteza la condițiile necesare de drum, intrând în curbă, a pierdut controlul volanului și s-a tamponat într-un copac de pe marginea drumului.

În urma impactului, pasagerul a decedat pe loc, iar șoferul a fost transportat la spital cu diverse traumatisme.

Conducătorul automobilului este polițist al serviciului de patrulare al Inspectoratului de poliție Ștefan Vodă. La momentul comiterii accidentului acesta era în afara orelor de serviciu.

Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal în cadrul căruia urmează a fi efectuate acțiuni de urmărire penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

accidentaccident
accidentaccident

Noutăţile partenerilor

comentarii: