Beție cu final tragic la Nisporeni: Și-a bătut amicul, apoi l-a lăsat să moară

Un bărbat a decedat, după ce amicul său de pahar l-a bătut și l-a lăsat să moară. Incidentul a avut loc în seara zilei de 20 ianuarie, la ora 17:30, în raionul Nisporeni. Informația a fost confirmată de către Ofițera superioară de presă al IP Nisporeni, Cristina Vicol.

Foto: UNIMEDIA

Potrivit poliției, la 20 ianuarie 2021, în jurul orei 18:55 a parvenit un apel telefonic precum că într-o localitate din raionul Nisporeni a decedat un bărbat, în vârstă de 40 ani.

La fața locului s-a stabilit că, un tânăr de 22 ani din raionul Nisporeni, a mers în vizită la amicul său, unde împreună au consumat alcool.

Ulterior, între cei doi s-a iscat un conflict, după care suspectul l-ar fi lovit cu pumnii, iar mai apoi a plecat acasă.

După o perioadă scurtă de timp suspectul s-a întors la locuința victimei pentru a vedea care este starea de sănătate a acestuia, însă la găsit lângă pat în stare gravă.

Acesta a telefonat la serviciul medical de urgență, însă victima a decedat până la sosirea ambulanței.

Suspectul pentru a ascunde circumstanțele cazului, ar fi spus angajaților poliției că leziunile corporale au fost cauzate după ce victima a căzut și s-a lovit în regiunea corpului și a capului.

Victima locuia împreună cu concubina sa și ducea un mod de viață antisocial, uneori făcea abuz de alcool.

Pe cazul dat va fi pornită o cauză penală conform art.151 al.4 CP. Tânărul urmează a fi reținut în conformitate cu art.166 CPP.


Pub