Și-a băgat consăteanul în spital: Un bărbat riscă să stea la închisoare, după ce l-a înjunghiat

Un bărbat, în vârstă de 31 de ani, și-a înjunghiat consăteanul în urma unui conflict. Potrivit poliției, incidentul s-a produs în jurul orelor 20:00-21:30, în timp ce victima se afla în ospeție.

Foto: UNIMEDIA

Potrivit poliției la data de 21.01.2021 a fost înregistrată înștiințarea telefonică precum că un bărbat a fost lovit cu un cuţit în piept, de către consăteanul său.

La fața locului, s-a stabilit că un bărbat de 32 de ani aflându-se în ospeție la un consătean de al său de 31 de ani, în urma unui conflict verbal, bărbatul de 31 de ani i-a aplicat celui de 32 de ani o lovitură cu cuțitul în piept.

În urma incidentului, bărbatul înjunghiat a fost transportat la Spitalul din Edineț, unde a fost internat în secția chirurgie, cu plagă penentrată de cuţit în regiunea cutiei toracice.

Totodată, în cadrul cercetării la fața locului, pe pragul casei în care locuiește agresorul au fost depistate pete de culoare brun – roșietică, asemănător cu sângele. Astfel de urme au fost depistate și pe teritoriul gospodăriei cercetate, inclusiv și în stradă.

Cazul se examinează în ordinea art. 274 CPP R.M. sub aspectul infracţiunii prevăzut de Art. 151 CP RM, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Persoana este cercetată în libertate.


Pub