16:56:50 28.03.2024
Stiri

Alimentul IEFTIN și banal cu care trăiești o SUTĂ de ani. Mănâncă două lingurițe în fiecare zi

Actualitate 22.01.2021 18:05 Vizualizări1492 Autor: Ziarul National
Alimentul IEFTIN și banal cu care trăiești o SUTĂ de ani. Mănâncă două lingurițe în fiecare zi


Alimentul ieftin si banal pe care il au multi romani in casa are niste efecte miraculoase. Te ajuta sa traiesti o suta de ani, daca il consumi periodic. Este in topul ingredientelor care fac minuni pentru longevitate. Este sanatos si iti aduce o multime de beneficii pentru sanatate. Sigur nu stiai ce se intampla, de fapt, daca il consumi.

Mananca doua lingurite in fiecare zi si efectele vor fi uluitoare. Pentru fiecare doua lingurite consumate intr-o zi din acest produs minune, se reduce riscul de deces cu 8%. Te ajuta sa lupti cu obezitatea, diabetul, bolile cardiovasculare, dementa si cancerul.

Este vorba, mai exact, despre banala fasole. Vine la pachet cu carbohidrati complecsi, proteine si minerale. In plus, suplimenteaza fibrele necesare microbomului nostru si accelereaza sistemul imunitar. Dan Buettner a calatorit in Okinawa, Japonia, in Nicoya, Costa Rica, in Ikaria, Grecia, in Loma Linda, California si Sardinia, Italia, toate acestea fiind ”zone albastre”.

Sunt, de fapt, locurile in care locuiesc cei mai multi centenari. Scopul a fost sa afle ce alimente consuma acestia. In afara de calatorii, a discutat cu numerosi nutritionisti. Ceea ce a descoperit l-a uimit. In topul celor mai recomandate alimente, jumatate dintre ele fac parte din familia leguminoaselor.

Aici reamintim lintea, boabele de soia, mazarea, nautul si fasolea. Acest ingredient este unul care are grija si de mediul natural. Poate fi produsa oriunde, este ieftina si nu necesita congelarea, fiind fasole uscata. In plus, poate fi depozitata usor pentru o perioada mai lunga de timp, scrie csid.ro.

O consumam adesea cand vine vorba de sarmale sau ca varza calita cu slanina. Putini stim insa ce valori nutritive are aceasta leguma, o adevarata minune pentru organism. Este numita de multi drept vraci al naturii datorita efectelor incredibile pe care le are.

Alimentul ieftin si banal. Contine niste substante care ne ajuta enorm. Mai mult decat atat, ii ajuta si pe cei care isi doresc sa scape de kilogramele in plus. Afla chiar acum de AICI in ce mod te poate ajuta varza, leguma considerata inca din Roma antica drept un remediu universal.

Varza este bogata in fibre alimentare, are putine calorii, multe minerale si vitamine si ne ajuta sa slabim intr-un mod natural. Detoxifiaza organismul, reduce cantitatea de hrana consumata la fiecare masa si face minuni in regimurile disociate.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md