Pregătește cele mai memorabile prezentări. Ce este Genially și cum te ajută să creezi

genially

Dacă ar fi acum să răscolești prin documentele din calculatorul tău, cu siguranță vei găsi o mulțime de prezentări. Recunoaște, nu-i așa că unele dintre ele lasă de dorit și ai fi vrut să le faci mai interactive și interesante, dar pur și simplu nu ai avut cum? Odată cu trecerea în online a tuturor activităților curente, competența de a crea prezentări memorabile a devenit ceva imperativ.

Cu siguranță cunoașteți deja despre existența Canva, Google Slides sau Prezi, dar perfecționismul nu cunoaște limite. Prin urmare, în căutarea formulei ideale care să se potrivească solicitărilor pe care le avem, zilnic apar platforme interactive care ne ajută pe partea de creativitate. Printre toate platformele care ne promit prezentări se evidențiază Genially, care ne ajută în pregătirea visual-urilor memorabile, interactive și, nu în ultimul rând, ingenioase.

Pe Genially găsești 12 categorii de bază care cuprind și subcategorii și în care poți să-ți găsești, printre miile de exemple, șabloanele potrivite pentru tine. De asemenea, dacă ai nevoie de ceva specific, poți să scrii în căutare un cuvânt reprezentativ, iar platforma va avea grijă să-ți selecteze cele mai potrivite exemple.

Care sunt categoriile de pe Genially:
# Prezentare;
# Dosar și raport;
# Experiență de învățare;
# Jocuri;
# Imagini interactive;
# Infografice orizontale;
# Infografice verticale;
# Ghid;
# Prezentare video;
# Branding personal (inclusiv CV);
# Social;
# Creează singur, de la zero, o prezentare. 

Prin urmare, dacă nu prea ai timp să elaborezi de la zero un PPT, poți să dai la căutare și să găsești șablonul potrivit pentru prezentarea ta. Secretele unei prezentări memorabile și interesante este ca aceasta să se asocieze perfect cu autorul, iar acesta să și-o asume și să se regăsească printre imaginile minimaliste sau colorate.

Genially îți oferă și oportunitatea să îți găsești formatul potrivit, fie că e vorba despre o postare orizontală, verticală, numai bună de pus pe cover la Facebook sau în story pe Instagram. În șabloane poți găsi și elemente interactive pe care, accesându-le, treci la subiectul dorit, evidențiezi un anumit criteriu sau chiar ascunzi un comentariu care ți-ar încărca slide-ul cu prea mult scris.

Cu ajutorul tuturor ustensilelor puse la dispoziție de către Genially, poți să-ți prezinți coechipierii într-un mod mai atractiv, poți să adaugi un element distinctiv pe fiecare slide, creând respectiv o prezentare unică.

De asemenea, un avantaj al Genially este că prezentarea ta poate fi accesată de un număr mai mare de persoane. Aceasta poate fi încorporată pe platformele sociale sau pe site-uri personale. Prin urmare, poți să trimiți linkul chiar într-un chat comun, iar persoanele interesate îl vor putea accesa.

Mai multe detalii despre platformă, dar și acces la mii de șabloane creative găsești AICI.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente