ZIPhouse a dat start celei de-a IV-a ediție a concursului Z Generation. Tinerii designeri sunt invitați să își prezinte propriile colecții

Z generation_COVER2021

Z Generation este o competiție pentru tinerele talente din domeniul modei – studenți, tineri designeri și proaspeți absolvenți. În cadrul concursului, ei au oportunitatea de a-și pune în scenă creațiile și a le prezenta publicului larg și de a fi ghidați  de experți locali și internaționali în dezvoltarea propriei colecții.

Competiția este organizată în două categorii: ART și Ready-To-Wear astfel încât toți designerii să-și poată manifesta creativitatea în direcția care îi pasionează cel mai mult.

De asemenea, Z Generation este etapa națională a competiției, astfel câștigătorii devin reprezentanții Moldovei la competiția europeană ce are loc anual la Kiev, Ucraina.

Ce trebuie să știi pentru a participa:

# Z Generation va avea loc în perioada ianuarie-iulie 2021;
# locația – ZIPhouse, Chișinău;
# numărul maxim de participanți – 35;
# termenul limită pentru a expedia solicitarea de participare – 31 ianuarie 2021.

Pentru a te înregistra în concurs, click aici.

https://www.facebook.com/media/set/?vanity=ziphousecenter&set

Acest proiect este organizat de către Centrul de Excelență în Design și Tehnologii ZIPhouse, parte componentă a Universității Tehnice a Moldovei. De asemenea, organizarea ediției de anul acesta a fost posibilă datorită suportului Proiectului de Competitivitate din Moldova, finanțat de Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Guvernul Suediei; și finanțarea din partea UK aid, cu suportul Guvernului Marii Britanii.

Evenimentul este gratuit și va avea loc duminică, 31 ianuarie 2021, în intervalul orelor 9.0-18.00.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente