(foto) Crește o nouă plantă în noul an. Floral Soul te ajută să găsești floarea perfectă pentru tine

cover (1)

După ce a căzut și ultimul ac la pământ de la bradul de Crăciun în timp ce-l scoteai din casă, e timpul pentru o rezoluție. Așa cum ne-a obișnuit tradiția, la început de an punem dorințele și scopurile pe foaie. Ce-ar fi ca în 2021 să crești o plantă nouă? Să urmărești cum crește frunzuliță cu frunzuliță și să te minunezi de ea. Iar la sfârșit de an, să îți dai seama că având grijă de o plantă, ai crescut și tu ca om.

 Găsește planta perfectă pentru tine

Care e stilul de plante ce ți se potrivește? Minimalismul sau mai degrabă preferi sorturile îmbelșugate și bogate? Dacă visezi la ceva mai exotic, avem soluția la Floral Soul. Ca să-ți ușurăm alegerea, echipa orangeriei din inima Chișinăului ți-a pregătit un quiz pentru a găsi planta ta de suflet.

Starter pack pentru 2021

Adu o plantă nouă în casa ta. Alege una semnificativă pentru tine, pe care să o admiri și care să te remunereze cu energie verde. Lucrezi de acasă? Atunci poți să consideri ca și cum ai avea un nou coleg de serviciu – o plantă verde care să-ți purifice aerul și să-ți sporească creativitatea. Pentru început, ai nevoie de spațiu pentru noul prieten cu o plantă bine amplasată e ușor să-ți găsești liniștea acasă. Mai ai nevoie de un ghiveci, pe care îl poți alege împreună cu cei de la Floral Soul și, de nimic altceva, decât multă dragoste.

Urban Jungle la tine acasă

Pe lângă faptul că Floral Soul livrează plantele acasă, ei îți mai punem la dispoziție servicii de consultanță și sfaturi de îngrijire. Analizează spațiul, luminozitatea și designul încăperii tale. După ce echipa Floral Soul stabilește locul de amenajare, alege ghivecele, instalațiile și plantele cele mai potrivite. Dacă nu ai timp să îngrijești de plante, Floral Soul poate face acest lucru în locul tău, menținându-le verzi și sănătoase, organizând vizite săptămânale.

Dacă ești mai experimentat și vrei să treci la nivelul următor crescând o plantă rară sau ceva mai neobișnuită, scrie-le celor de la Floral Soul un mesaj, iar ei îți fac rost de ea, servindu-ți toate informațiile despre plantă și condițiile de livrare.

Descoperă mai mult despre planta aleasă în catalogul online a orangeriei Floral Soul.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente