image
Sursa foto: CSP

Simbolurile corporative ale Consiliului Superior al Procurorilor, aprobate

UPDATE 12.58 // Contestația împotriva hotărârii Colegiului de disciplină și etică nr.3-128/2020 din 11.12.2020 a procurorului Serghei Trofimov a fost respinsă de membrii consiliului Superior al Procurorilor. Astfel, decizia poate fi atacată în termen de 30 de zile.

Ședința CSP a luat sfârșit.

_____

UPDATE 11.24 // După ce preț de câteva minute CSP a examinat cu ușile închise Contestația împotriva hotărârii Colegiului de disciplină și etică nr.3-133/2020 din 23.12.2020, membrii CSP au decis amânarea acestui subiect.

______

UPDATE 10.54 // CSP a aprobat astăzi stema, drapelul și insigna Consiliului Superior al Procurorilor. Hotărârea va fi aprobată pe pagina oficială a CSP.

_______

UPDATE 10.37 // Aurel Burlacu, procuror în Procuratura Anenii-Noi, Elena Cazacov, procuror în Procuratura Anticorupție, și Alexandru Lozov, procuror în Procuratura Generală, au fost desemnați în calitate de membri ai Colegiului pentru selecția și cariera procurorilor.

_______

UPDATE 10.13 // Alexandru Tuceac, procuror în Procuratura UTA Găgăuzia, a fost medaliat astăzi pentru succesele remarcabile în activitatea sa.

________

UPDATE 10.09 // Subiectul 6 și 7 de pe ordinea de zi au fost excluse, întrucât s-a solicitat amânarea de către subiecți.

cspcsp

Membrii Consiliului Superior al Procurorilor se întrunesc astăzi, începând cu ora 10.00, într-o nouă ședință. Pe ordinea de zi sunt opt subiecte.

Ordinea de zi poate fi văzută aici.

csp.mdcsp.md

Ședința poate fi urmărită live aici.

Noutăţile partenerilor

comentarii: