image
Sursa foto: Getty Images

Detalii despre Alcoyano, echipa care a umilit Real Madrid în Cupă. Bugetul este minuscul, portarul va împlini 42 de ani

Real Madrid a suferit o umilință în Cupa Regelui, fiind eliminată în 16-imi de Alcoyano, formație nou-promovată în Liga 3 din Spania.

Jurnaliștii de la Marca au publicat bugetul micuțului club din regiunea Valencia, iar acesta se ridică la 700.000 de euro. În comparație, Real Madrid are un buget astronomic, de 500 de milioane de euro pentru acest sezon.

Alcoyano, echipa oraşului Alcoy din regiunea Valencia, a promovat anul trecut din liga a patra în liga a treia. Portarul Jose Juan Figueras, unul dintre eroii de la Alcoyano, va împlini pe 25 ianuarie vârsta de 42 de ani!

Alcoyano a evoluat în prima ligă acum mulți ani, după Al Doilea Război Mondial, dar în prezent oscilează între Liga 3 și Liga 4.

Real Madrid a fost eliminată din Cupa Regelui de Alcoyano, echipă din Liga 3, scor 1-2, deși a evoluat în superioritate numerică.

Miliato a deschis scorul pentru Real Madrid în minutul 45, dar Alcoyano a egalat prin Solbes, în minutul 80, iar partida a mers în prelungiri. Duelul din 16-imi a fost decis în minutul 115, când Casanova a înscris pe contraatac și a semnat eliminarea Realului.

Alcoyano a evoluat în inferioritate numerică în ultimele zece minute, după ce Ramon Lopez a fost eliminat în minutul 110.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: