Alegerile la șefia FMF, cu un singur candidat: Radu Rebeja nu a fost înregistrat în cursă

Comitetul Executiv al Federației Moldovenești de Fotbal a decis să nu înregistreze candidatura fostului internațional Radu Rebeja în cursă. Potrivit unui comunicat al FMF, decizia a fost luată unanim cu votul a 15 membri. În aceste condiții, alegerile se vor desfășura cu un singur candidat – Leonid Oleinicenco.

Foto: UNIMEDIA

„Examinând informația prezentată de Secretarul general al FMF D-nul Nicolai Cebotari și Secretarul Comisiei responsabile de organizarea şi petrecerea celui de-al XIX-lea Congres al FMF D-nul Ion Poalelungi, Comitetul Executiv unanim a hotărît de a lua act de prezentarea Comisiei (Secretariatului FMF) responsabile de organizarea şi petrecerea celui de-al XIX-lea Congres de dare de seamă şi alegere a organelor de conducere ale FMF din 22.01.2021 privind actele depuse de D-nul Radu Rebeja din 15.01.2021 și de a nu admite pe D-l Radu Rebeja de a candida la funcția de președinte al FMF. A propune hotărîrea dată a Comitetului Executiv spre aprobare Congresului nr. XIX de dare de seamă şi alegere a organelor de conducere ale FMF din 22.01.2021”, se menționează într-un comunicat emis de FMF.

La 19 ianuarie, FMF anunța că cel de-al XIX-lea Congres de dare de seamă și alegere a organelor de conducere ale Federației Moldovenești de Fotbal, în incinta Complexului Sportiv ,,Futsal Arena FMF” din comuna Ciorescu, se va desfășura fără prezența presei. Decizia fiind luată în contextul situației epidemiologice.

Congresul al XIX-lea de dare de seamă și alegeri ale organelor de conducere ale FMF se va desfășura sub stricta supraveghere a observatorilor internaționali, reprezentanți ai FIFA și UEFA


Pub