Ștefan Gligor anunță despre lansarea unui nou proiect politic: Doar o treime își poate permite, la moment, să iasă în public

Analistul Ștefan Gligor anunță despre lansarea unui nou proiect politic în Republica Moldova. Deocamdată echipa este formată din circa 30 de membri, nume pe care nu le-a putut spune, însă a menționat că doar o treime dintre ei se vor prezenta public săptămâna viitoare, în cadrul unui eveniment. Despre aceasta a anunțat chiar Gligor în cadrul emisiunii Politica de la TV8.

Foto: UNIMEDIA

„Suntem peste 30 de persoane, o mică parte, o treime își poate la moment permite să iasă în public, cei care au această posibilitate o vor face săptămâna viitoare, ceilalți care la moment nu sunt prezenți în țară sau au alte obligații care nu le permit să intre public în politică o vor face pe parcurs, ceea ce este important să noi, săptămâna viitoare, anunțăm viziunea noastră cu privire la cum dezvoltăm RM, ca model economic, ca justiție”, a menționat Gligor.

Ce ține de finanțare, acesta a menționat că proiectul este lansat pe bani proprii și speră în viitor să îi susțină și cetățenii.

Cu mai multe detalii, echipa va reveni în cadrul unui eveniment public.


Pub