(video) Cum plătești facturile din Moldova aflându-te peste hotare

Imagine Titlu 1280×720

Compania Paynet oferă posibilitatea de a plăti facturile din întreaga Europă. Acum serviciile de plăți online s-au extins și oferă acces moldovenilor aflați în afara țării, să achite orice servicii din Moldova, ușor, rapid și în siguranță.

Dacă până acum trebuia să rogi vecinii sau rudele să aiba grijă de plata lunara a serviciilor comunale, de acum încolo poți gestiona totul la distanță. De asemenea poți achita facturile altor persoane, a părinților sau a bunicilor, oferindu-le posibilitatea să evite aglomerațiile și cozile de la poștă sau bancă. Și asta nu e tot: în afară de facturi, Paynet oferă posibilitatea achitării  contractelor, creditelor, sau orice alte plăți către companii din Republica Moldova: școala copiilor, cursuri, evenimente sau sală de sport.

Toate astea sunt disponibile din aplicația Paynet. Tot de ce ai nevoie este să descarci aplicația Paynet pe telefonul tău mobil. Înregistrează-te cu numărul de telefon din țara în care te afli. Pentru a putea efectua plăți, este necesar să alimentezi portofelul Paynet cu orice card bancar. Înregistrarea, alimentarea și întreținerea portofelului Paynet sunt absolut gratuite. 

Comisioanele pentru efectuarea diferitelor tipuri de plăți variază de la 0 % la 2 %. Pentru utilizatorii aflați peste hotarele țării NU se percep taxe sau comisioane adiționale.

Astăzi a devenit foarte simplu să achiți facturile din Moldova atunci când ești peste hotare.Iată pașii ce trebuie urmați:

#1. Descarcă aplicația Paynet!

#2. Loghează-te în aplicație cu numărul de telefon din țara în care te afli;

#3. Alimentează portofelul Paynet cu orice card bancar (fără comision);

#4. Caută în lista din categorii furnizorul dorit și plătește;

#5. Dacă nu ai găsit furnizorul dorit, poți defini propria plată către orice furnizor din Moldova, folosind funcția: Adaugă o factură.

Ce tip de facturi poți plăti cu Paynet?

Prin intermediul aplicației Paynet pot fi efectuate următoarele tipuri de plăți:

#1. Servicii comunale;

#2. Telefonie mobilă;

#3. Plăți de stat;

#4. Credite;

#5. Orice alte tipuri de plăți: universitate, școală, cursuri, chirie, etc.

Odată ce o factură este achitată, aceasta se salvează automat în aplicație și următoarea lună se va genera automat în aplicația Paynet, astfel încât nu vei mai avea nevoie de factură în format de hârtie, ca să afli suma spre plată.

Serviciul support Paynet este disponibil oricând să te ajute sau să ofere răspuns la orice întrebare.

www.paynet.md. Fii la curent cu toate noutățile, urmărește pagina de Facebook sau Instagram.

Acest articol vine să sprijine diaspora Moldovei în vederea facilitării plăților la distanță. Dacă ai cunoștințe din Comunitatea Europeană cărora crezi că le-ar fi utilă această informație, te rugăm să le distribui link-ul acestui articol.

Această inițiativă este realizată cu sprijinul Proiectului „Tekwill” finanțat de Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Suedia.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente