(video) Scoaterea maşinii lui Victor de sub gheaţa iazului din Făleşti, virală pe TikTok

Pe TikTok au fost publicate imagini din procesul de “salvare” a automobilului înecat în după amiaza zilei de 19 ianuarie într-un iaz din satul Călugăr din raionul Făleşti. Amintim că acesta a ajuns sub gheaţă după ce proprietarul a intrat intenţionat pe suprafaţa îngheţată a bazinului pentru a se distra.

Din câte se pare, bărbatul care s-a ales şi cu o amendă, a decis să nu mai aştepte primăvara, ci doar ca afară să se facă puţin mai cald, aşa cum a fost ieri şi astăzi. Din cont propriu a angajat o autospecială care a tras maşina la mal, însă nu înainte ca cineva să ajungă la automobil, sub apă, şi să-l prindă de cârligele de remorcare posterioare.

La faţa locului s-au adunat cel puţin 10 oameni pentru ca să urmărescă procesul, iar în spaţiul online deja cel puţin 1.000 de internauţi au privit imaginile, care au mai şi fost distribuite într-un număr mare.

@vergil.micu1982gmail.com

 

♬ оригинальный звук – Vergil Micu

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/