fbpx

Fostul primar interimar de Chișinău, Ruslan Codreanu, anunța lansarea unui partid politic: „Clasa politică trebuie resetată”

Fostul primar interimar al capitalei, Ruslan Codreanu, a scris pe pagina sa de Facebook despre crearea unui nou partid politic. Conferința de presă în care se va face anunțul este programată pentru joi dimineața.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Glodul nu are culoare politică. Moldova trebuie relansată. Problemele noastre zilnice trebuie rezolvate. Clasa politică din Republica Moldova trebuie resetată. Rezolvarea problemelor oamenilor nu va veni de la un singur partid politic. Noi am lucrat și am încercat să luptăm. Nimeni nu aude.

Avem nevoie de un instrument pentru a face Schimbarea. Și începem cu noi. Un instrument care ne va ajuta să punem problema oamenilor pe agenda publică. O inițiativă de oameni muncitori, oameni dintre noi. O inițiativă politică e pe cale să se nască. Construim o comunitate centrată pe Om”, a scris Codreanu în mesajul său.

Potrivit lui, mâine la ora 10:21 va avea loc o conferință de presă în care membrii grupului de inițiativă vor anunța mai multe informații despre proiect.

ZUGO precizează că Ruslan Codreanu este liderul grupului de inițiativă care va susține joi conferința de presă.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button