eSIM este disponibil acum și în Moldova, în exclusivitate la Moldcell

Operatorul digital Moldcell, parte a grupului CG Corp Global, continuă să revoluționeze piața telefoniei mobile din Republica Moldova, de această dată, cu lansarea în premieră a tehnologiei inovatoare eSIM. Acum, exclusiv la Moldcell, toate avantajele celor mai performante smartphone-uri pot fi explorate la maxim cu eSIM.

Ce presupune eSIM?

- eSIM este o cartelă SIM încorporată – o tehnologie nouă care permite conectarea la rețeaua mobilă a dispozitivelor compatibile, fără să mai ai nevoie de o cartelă SIM fizică.

- eSIM nu poate fi distrus sau pierdut, păstrând în același timp, toate funcționalitățile unei cartele SIM obișnuite.

- eSIM este disponibil în Moldova exclusiv pentru abonații Moldcell, persoane fizice și juridice, utilizatori ai abonamentelor Voce, Internet ca lumea și e-Abonament.

De ce eSIM?

- Mereu în telefonul tău. Rămâi la fel de flexibil și conectat oriunde te-ai afla, fără grija de a pierde cartela SIM.

- Funcții de Dual SIM. Pot fi utilizate 2 numere concomitent: pe SIM obișnuit și pe eSIM. E un mod excelent de a separa apelurile personale de cele de serviciu.

- Îți protejează datele. eSIM este protejat prin blocarea telefonului. Dacă telefonul este furat, asta va împiedica accesul la datele personale, bancare, etc.

- Inovații și grijă față de mediu. Cu eSIM pășim într-o nouă etapă a evoluției pentru dispozitivele mobile. În plus, fiind o cartelă complet digitală, contribuie la protecția mediului.

Cum activezi eSIM?

Activarea eSIM este foarte comodă și se face în câțiva pași simpli:

Pas 1. Întâi de toate, conectează telefonul la o rețeau Wi-Fi;

Pas 2. Accesează eSIM din setările de conexiune mobilă ale telefonului;

Pas 3. Scanează codul QR primit în orice magazin direct Moldcell și urmează instrucțiunile de pe ecran. Felicitări! Ești printre primii utilizatori eSIM din Moldova.

Lista dispozitivelor compatibile cu eSIM devine tot mai lungă chiar în timp ce citiți acest articol și asta pentru că cele mai mari sisteme de operare, cum ar fi Android, iOS sau Windows, deja suportă eSIM. Mai multe informații, precum și lista dispozitivelor compatibile cu tehnologia eSIM, este disponibilă aici.

Compania Moldcell este prima și unica companie privată din Republica Moldova care în toamna anului 2020 a semnat Memorandumul de Înțelegere privind susținerea și promovarea Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă ONU. Lansarea tehnologiei eSIM este o inițiativă ce contribuie la atingerea obiectivului Nr.12 Consum și Producție Responsabile, precum și Nr.13 Acțiune asupra Climei.


// console.log('no ads situation')