(video) Miniștrii interimari, convocați la Guvern: Ședințele vor continua și în săptămânile următoare

(update) La final de ședință, Ciocoi a menționat că ședințele vor contiuna până la învestirea unui Guvern cu mandal complet. Premierul a declarat că ședința de astăzi urma să se desfășoare la Guvern, cu prezența fizică a tuturor miniștrilor, însă au decis să păstreze formatul online și pentru săptămâna această, astfel ca nu doar ministrul Perju să participe „virtual” la ședință.

Foto: UNIMEDIA

(update) A fost aprobat Regulamentul cu privire la modul de ținere a Registrului electronic al Serviciului Prevenirea și Combaterea Spălării Banilor, format de Sistemul informațional automatizat de informare și comunicare privind prevenirea și combaterea spălării banilor.

(update) A fost aprobat Regulamentul cu privire la controlul rezervelor de stat şi de mobilizare.

(update) Miniștrii au aprobat proiectul cu privire la schimbarea categoriei de destinație a unor terenuri.

(update) Proiectul cu privire la instituirea Comisiei de cercetare prealabilă pentru declararea utilității publice de interes național a lucrărilor de construcție a liniei electrice aeriene (LEA) 400 kV de transport al energiei electrice Vulcănești– Chișinău și a stației Back-to-Back Vulcănești, aprobat.

(update) Proiectul cu privire la acordarea Bursei de excelență a Guvernului şi a Bursei pe domenii științifice pentru studenții-doctoranzi pe anul 2021, aprobat.

(update) Ministra interimară a Sănătății, Tatiana Zatîc a prezentat situația Covid în țară.

(update) „Suntem un Guvern interimar și vreau să aduc asigurări că acest Guvern interimar va face tot ce este omenește posibil în condițiile actuale deloc ușoare, să ducem lucrurile în albia normalității, pentru a ține menține situația sub control până la formarea noului Guvern căruia îi vom trasmite dosarele și cheile de la birourilr noastre. Un Guvern interimar nu poate face miracole, dar poate oferi siguranța necesară că lucrurile nu vor degrada în fața crizelor cu care ne confrutăm. Vă îndemn și pe voi să spunem un ferm da stabilității, nu hausului și îndemn să fim la maxim responsabil și să avem răbdare să depășim crizele. Să evităm politica la maxim”, a declarat Ciocoi în deputul ședinței

Miniștrii interimari se întrunesc în ședință, prima din acest an. Pe ordinea de zi sunt 10 subiecte.


Pub