15:25:37 16.04.2024
Stiri

ATENȚIE! Telefoane de proastă calitate pe piața din R. Moldova: Ghinionul unui chișinăuean care a plătit peste 8 000 de lei pentru un telefon mobil nou

Actualitate 20.01.2021 13:13 Vizualizări1382 Autor: Ziarul National
ATENȚIE! Telefoane de proastă calitate pe piața din R. Moldova: Ghinionul unui chișinăuean care a plătit peste 8 000 de lei pentru un telefon mobil nou
Poză simbol


A plătit un pumn de bani pentru un telefon mobil nou, dar peste câteva zile nu l-a mai putut folosi. Mai mult, agentul economic de la care a procurat bunul nu a vrut nici să i-l repare, nici să-i întoarcă banii.

Un bărbat din Chișinău s-a adresat recent Agenției pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței (APCSP), spunând că a procurat un telefon mobil pentru care a achitat suma de 8 195 de lei.

Peste câteva zile, proprietarul a vrut să facă o actualizare a softului, însă telefonul a început să se reseteze încontinuu.

Bărbatul a mers la magazin și a scris o reclamație, acolo i s-a luat telefonul la reparație pentru schimbarea softului, însă după 14 zile acesta așa și nu și-a mai văzut telefonul.

Drept urmare, consumatorul a apelat la APCSP care a inițiat o expertiză independentă ce a demonstrat că defectele reclamate s-au adeverit. Abia atunci agentul economic a fost de acord să-i întoarcă reclamantului toată suma pe care o achitase pe un telefon defect.

Agenția pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței atenționează cumpărătorii vizavi de asemenea achiziții, întrucât o mare parte din reclamațiile săptămânale care parvin la instituție se referă anume la calitatea proastă a telefoanelor mobile procurate.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md