A fost lansată campania de informare „Fii fermier informat, pentru o viață mai bună la sat!”. Cum te poți înregistra

tineri-fermieri_1540x866

Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură (AIPA) a lansat azi Campania de informare cu sloganul „Fii fermier informat, pentru o viață mai bună la sat!”. Scopul campaniei de informare este cunoașterea de aplicare la fondurile nerambursabile acordate prin FNDAMR, informarea corectă a publicului-țintă cu privire la măsurile de finanțare, plăți etc.

Din publicul-țintă al campaniei fac parte fermieri și investitori beneficiari ai măsurilor FNDAMR, autorități publice locale, Asociații de Profil și membrii acestora, reprezentanți ai diasporei,  potențiali beneficiari ai plăților directe per cap de animal dar și instituții de învățământ profesional tehnic cu profil agricol.

Totodată, Campania de informare 2021 va asigura diseminarea informațiilor (broșurilor și pliantelor) privind accesarea fondurilor nerambursabile acordate prin FNDAMR la scară națională prin intermediul Subdiviziunilor Teritoriale ale AIPA.

O componentă mai specială, în cadrul acestui proiect, este aceea de a sonda, efectiv, modul în care angajații Agenției se adresează beneficiarilor și modul în care aceștia răspund nevoilor beneficiarilor. De aceea, a fost creat un chestionar privind evaluarea gradului de satisfacție a părților interesate care poate fi accesat la rubrica „sondaje” sau accesând direct linkul.

Cei interesați pot consulta calendarul sesiunilor la rubrica „Campania de informare-2021”, dar și descărcă formularul de participare.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente