fbpx

video | Câinele găsit în Chișinău cu labele mutilate a fost adoptat și are și cont de Instagram

Istorie cu final fericit în cazul maidanezului care a fost găsit cu lăbuţele mutilate pe o stradă din Chișinău. După ce a fost operat cu succes în România, câinele și-a regăsit liniștea în sânul unei familii iubitoare și chiar are o pagina pe Instagram, relatează publika.md.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

După nouă luni de la tragedie, cățelușul a avut o întâlnire cu urmăritorii săi.

Fondatoarea ONG-ului „Insula Speranței”, Iulia Aksionova, este cea care acum nouă luni l-a salvat pe „Malâş” de la moarte şi a decis să-l adopte, chiar dacă mai are acasă patru căței și o pisică.

Când vin seara acasă, el, împreună cu ceilalți câini, sare spre mine, latră, se bucură, dă din coadă. Se lasă pe spate ca să îl mângâi”, povestește ea.

Tânăra spune că în timp câinele şi-a recăpătat încrederea în oameni. „Astăzi toată familia mea intră ușor cu el în contact, însă cel mai mult are încredere în mine. Eu pot să-l iau în brațe, să îl spăl”, a spus fondatoarea „Insulei Speranţei”, Iulia Aksionova.

Pe internet, Iulia a fost abordată de o femeie din SUA, care s-a oferit să-l ajute pe „Malâş” să ducă o viaţă normală. „A apărut o posibilitate să-i punem proteze pentru labele din față, iar în spate să-i instalăm un fel de „cărucior”, a menţionat ea.

Cei care vor să ajute la întreţinerea lui „Malâş”, o pot face prin intermediul paginii lui de Instagram sau contactând asociaţia „Insula Speranței”.

Citește și: foto | Autoritățile de pe ambele maluri ale Prutului și-au unit eforturile pentru a-l ajuta. Cățelul mutilat, rămas fără lăbuțe, a fost operat în România

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button