/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Maia Sandu l-a felicitat pe Joe Biden cu ocazia învestirii în funcție: „Îmi exprim speranța că SUA vor rămâne un prieten apropiat Republicii Moldova”

missing
20 ianuarie 2021, ora 20:59

Maia Sandu l-a felicitat pe Joe Biden cu ocazia învestirii în funcție. Președinta i-a transmis un mesaj lui Joe Biden în care își exprimă speranța că SUA vor rămâne un prieten și un partener apropiat al Republicii Moldova.

„Îl felicit pe Excelența Sa Joe Biden, Președintele Statelor Unite ale Americii, cu ocazia învestirii în funcție. Îmi exprim, în numele meu și al poporului Republicii Moldova, speranța că Statele Unite vor rămâne un prieten și un partener apropiat al Republicii Moldova, astfel încât să dezvoltăm cu succes atât cooperarea politică și economică dintre țările noastre, cât și relațiile interumane”, a menționat Maia Sandu.

Amintim că, cel de-al 46-lea preşedinte al Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, a fost învestit în funcție astăzi, 20 ianuarie. Evenimentul din centrul capitalei federale americane s-a desfăşurat în condiţii deosebite: măsuri speciale de securitate ca urmare a violenţelor recente de la Capitoliu şi participare restrânsă a publicului larg din cauza crizei sanitare. Ceremonia a avut loc în absenţa lui Donald Trump.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram