‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
miercuri, 24 aprilie, 2024
11.1 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriCampanie de informare: Cum poți accesa subvenții de la AIPA

Campanie de informare: Cum poți accesa subvenții de la AIPA

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

În perioada 26-28 ianuarie curent, Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură (AIPA) va desfășura Campania de informare cu genericul „Fii fermier informat, pentru o viață mai bună la sat!”, se arată într-un comunicat publicat pe pagina instituției.

Scopul campaniei de informare este absorbția corectă a fondurilor nerambursabile acordate prin FNDAMR. Aceasta vine în sprijinul publicului-țintă, asigurând cunoașterea măsurilor de finanțare, a schemelor de plăți directe și a condițiilor, documentelor necesare şi etapelor de accesare a FNDAMR, precum şi a drepturilor şi obligațiilor ce revin beneficiarilor Fondului. De asemenea, se vor prezenta proiecte de succes deja implementate și informații utile care vor crea un climat de încredere celor interesați de accesare a fondurilor de dezvoltare nerambursabile.

Din publicul-țintă al campaniei fac parte fermieri și investitori beneficiari ai măsurilor FNDAMR, autorități publice locale, Asociații de Profil și membrii acestora, reprezentanți ai diasporei, potențiali beneficiari ai plăților directe per cap de animal, dar și instituții de învățământ profesional tehnic cu profil agricol.

O componentă mai specială, în cadrul acestui proiect, este aceea de a sonda modul în care angajații Agenției se adresează beneficiarilor și modul în care aceștia răspund nevoilor beneficiarilor. Astfel a fost creat un chestionar privind evaluarea gradului de satisfacție a părților interesate care poate fi accesat aici.

Pentru participare la Campania de informare este nevoie de a completa formularul pe care îl găsiți accesând acest link.

Campania nu urmărește creșterea numărului de cereri de finanțare, ci implementarea corectă și eficientă a celor contractate, sau care urmează să fie contractate, se mai precizează în comunicat.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›