image
Sursa foto: AP

Trump ar putea să graţieze până la 100 de persoane în ultma sa zi la Casa Albă

Donald Trump ar putea să graţieze până la 100 de persoane, în ultma sa zi la Casa Albă, iar printre cei care ar putea beneficia de grațiere sse află fondatorul WikiLeaks Julian Assange, fostul său consilier Steve Bannon sau ar putea să se graţieze pe sine însuşi.

Avocatul său personal Rudy Giuliani şi fostul său consilier Steve Bannon nu s-ar afla între persoanele pe care vrea să le graţieze, potrivit unor surse citate de Reuters.

El i-ar putea graţia pe rapperul Lil Wayne, care riscă până la zece ani de închisoare din cauza deţinerii unei arme de foc sau pe un medic celebru din Florida, condamnat după ce a fost găsit vinovat de fraudă.

Lil Wayne, care a pledat vinovat, luna trecută, de deţinerea unei arme de foc încărcate la sosirea cu un avion privat la Miami, în decembrie 2019, urmează să fie audiat la 28 ianuarie.

El l-ar fi susţinut pe Trump în campania de anul trecut, când a publicat pe Twitter o imagine, în care apare alături de locatarul Casei Albe, şi un mesaj în care anunţa că-i susţine programul de reformare a sistemului penal şi planul economic vizând comunitatea afroamericană, scrie b1.ro.

Pe această listă de graţieri s-ar afla fostul "speaker" al Camerei inferioare a Congresului New Yorkului Sheldon Silver, în vârstă de 76 de ani, condamnat în 2015 după ce a fost găsit vinovat de corupţie.

Noutăţile partenerilor

comentarii: