A decedat renumitul medic Nicolae Glavan, tatăl deputatei Ruxanda Glavan: „A fost Om-Enciclopedie”

Medicul ortoped traumatolog, specialist de categorie superioară, șeful secției Ortopedie și Traumatologie Septica, nr.3, Nicolae Glavan a decedat. Specialistul și-a dedicat 47 de ani, sistemului medical. Colectivul Institutului de Medicină Urgentă a venit cu cu mesaj de condoleanțe.

Foto: colaj

„Colectivul Institutului de Medicină Urgentă a pierdut o personalitate notorie, un specialist excepțional, un coleg minunat, care a stat la baza formării serviciului național de ortopedie și traumatologie. Timp de 47 de ani a activat cu multă dedicație și dăruire, tratând pacienții nu doar cu experiența sa, dar și cu blândețe și povețele-i utile.

Medicul Nicolae Glavan a fost specialistul care a contribuit plenar la fortificarea sistemului de sănătate în Republica Moldova și un model demn de urmat în formarea generațiilor de tineri specialiști, care-i vor cinsti numele în viitor. Domnul doctor Nicolae Glavan va rămâne în inimile noastre ca un Om- Enciclopedie, un bun prieten, care insufla încredere și optimism. Conducerea Institutului de Medicină Urgentă exprimă sincere condoleanţe şi sentimente de profundă compasiune familiei, colegilor de serviciu, prietenilor, rudelor, în legătură cu trecerea în nefiinţă a medicului Nicolae Glavan.

Cuvintele nu sunt îndeajuns să aline durerea, suferinţa şi deznădejdea. Aducem un ultim omagiu colegului nostru. Dumnezeu să îl odihnească în pace, iar pe cei rămaşi să-i mângâie şi să-i întărească. Fie-i țărâna ușoară!”, se arată în mesaj.


Pub