(video) Momentul în care un tânăr este lovit cu o rangă de metal în cap, într-o stație PECO la Florești: Victima ar fi în comă

Cititori fideli ai portalului UNIMEDIA au expediat pe adresa redacției imagini video surprinse de camerele de supraveghere într-o stație PECO de la Florești, în care un tânăr este atacat cu bestialitate de altul, înarmat cu o rangă metalică. Atacatorul intră în stație și-i aplică o lovitură puternică victimei, în cap, întrucât tânărul a căzut la podea. Deși ulterior s-a ridicat, acesta s-ar afla acum în comă, la spital, scrie cititorul care ne-a expediat imaginile.

Foto: Captură

Cazul s-a produs în noaptea lui 16 ianuarie, în jurul orei 02:35, la o stație PECO din Florești cu implicarea a trei tineri.

Potrivit ofițerei de presă, Ina Moscaliuc, un tânăr, cu vârsta de 19 ani împreună cu un alt tânăr de 25 ani de ani, ambii din raionul Florești se aflau în incinta stației PECO.

La un moment dat, de ei s-a apropiat un alt bărbat, cu vârsta de 28 de ani, care fără motiv ar fi început să-l lovească pe tânărul de 19 ani cu un obiect de metal, în același timp prietenul său, de 25 de ani a încercat să-l ajute dar la fel a fost lovit și el de către bărbat cauzându-i leziuni corporale.

Tânărul de 25 de ani a avut de nevoie de îngrijiri medicale și a fost preluat de ambulanță.

Agresorul se află în arest pentru 30 de zile, fiind cercetat penal. Oamenii legii afirmă că acesta și-ar fi recunoscut vina.


Pub