23:14:34 23.04.2024
Stiri

VIDEO // Echipa lui Radu Rebeja, susținută de PERSONALITĂȚI din România și Rusia: „Radu este un LIDER adevărat, un căpitan pe care te poți baza oricând”; „Au format o ECHIPĂ care vrea binele fotbalului din R. Moldova”

Actualitate 19.01.2021 12:12 Vizualizări1493 Autor: Ziarul National
VIDEO // Echipa lui Radu Rebeja, susținută de PERSONALITĂȚI din România și Rusia: „Radu este un LIDER adevărat, un căpitan pe care te poți baza oricând”; „Au format o ECHIPĂ care vrea binele fotbalului din R. Moldova”


Fostul căpitan al echipei naționale a R. Moldova, Radu Rebeja, este susținut de personalități din România și Rusia în demersul său de a ajunge la cârma Federației Moldovenești de Fotbal (FMF) și de a stopa regresul fotbalului moldovenesc.

Fostul selecționer al echipei naționale, Gabi Balint, consideră că în jurul lui Radu Rebeja s-a format o echipă foarte bună, care va reuși să implementeze proiectele pe care și le-a propus.

„Acum câțiva ani am fost selecționerul echipei naționale a R. Moldova, post care m-a onorat foarte mult. Din păcate, fotbalul moldovenesc este în regres și ocupă, în acest moment, un loc rușinos în clasamentul FIFA. De asemenea, ultimele vești sunt îngrijorătoare. Aud de meciuri trucate, de dosare penale… Aceste lucruri îmbolnăvesc acest sport iubit în R. Moldova. Totuși, există și o veste bună. Am aflat cu mare plăcere că foștii mei colaboratori de la echipa națională – Radu Rebeja, Ion Testimițanu, Adrian Bogdan și alții au format o echipă, care vrea binele fotbalului din R. Moldova. Această echipă vrea să se implice în progresul fotbalului moldovenesc. Eu sunt alături de ei și îi susțin din tot sufletul. Știu că sunt oameni care pot să facă treabă, sunt oameni care au experiență în fotbal. Le urez succes și să ducă la bun sfârșit toate proiectele pe care și le propun. Baftă băieți!”, se arată într-un mesaj video al lui Gabi Balint.


Și celebrul antrenor rus, Leonid Sluțki, este convins că fostul său elev, Radu Rebeja, poate să ducă fotbalul moldovenesc la un alt nivel. Fostul selecționer al naționalei Rusiei a mai adăugat că Radu Rebeja este un adevărat lider, care poate găsi soluții pentru fotbalul moldovenesc în această perioadă de criză.

„Îl susțin pe Radu Rebeja la alegerile pentru conducerea FMF. Îl cunosc foarte bine pe acest om, deoarece foarte mulți ani am lucrat cu el. Este un căpitan adevărat, un lider adevărat. Tot timpul, în calitate de antrenor, am putut să mă bazez pe el în orice situați. Sunt sigur că în aceste vremuri deloc simple, Radu Rebeja e acel om care poate să schimbe lucrurile și să ajute la dezvoltarea fotbalului în R. Moldova. Mai mult ca atât, sunt sigur că dânsul poate să implementeze programul ambițios pe care îl are. Din acest motiv îl susțin pe Radu Rebeja în lupta pentru postul de președinte al FMF”, a punctat Sluțki.

De menționat că Radu Rebeja a fost înregistrat cu titlul provizoriu în cursa electorală pentru șefia FMF. Comitetul Executiv al FMF urmează să decidă dacă fostul căpitan și cel mai selecționat internațional moldovean din toate timpurile va putea să fie unicul contracandidat al actualului președinte, Leonid Oleinicenco.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md