19:00:36 28.03.2024
Stiri

VIDEO // Rămas fără HALATUL prezidențial, Igor Dodon s-a scăldat de Bobotează alături de zeci de enoriași de la Mănăstirea Țigănești

Actualitate 19.01.2021 16:56 Vizualizări3025 Autor: Ziarul National
VIDEO // Rămas fără HALATUL prezidențial, Igor Dodon s-a scăldat de Bobotează alături de zeci de enoriași de la Mănăstirea Țigănești


Chiar dacă nu mai este președinte și nu mai beneficiază de copca lacului de la Reședința de stat de la Condrița, Igor Dodon s-a scăldat și anul acesta de Bobotează. Socialistul, fără halat prezidențial, a făcut baie alături de zeci de enoriași de la Mănăstirea Țigănești.

„Tradițional, în fiecare an de Bobotează, indiferent de timpul de afară, obișnuiesc să fac baie în apa rece a unui lac. Astăzi - la Mănăstirea Țigănești, alături de zeci de enoriași. Este o tradiție frumoasă prin care ne călim fizic și spiritual.

Încă o dată felicitări cu prilejul acestei frumoase sărbători. Botezul Domnului să ne aducă liniște în suflet și binecuvântare în familie”, a scris Dodon pe canalul său de Telegram.

Amintim că în anii precedenți Igor Dodon se scălda de Boboteaza în lacul de la Reședința de la Condrița. Angajații de acolo pregăteau din timp locul unde se scufunda Igor Dodon. Copca era tăiată sub formă de cruce, iar Igor Dodon și soția sa coborau pe niște scări construite special pentru acest eveniment.






Anul 2020


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md