09:58:24 29.03.2024
Stiri

Cât valorează inelul de logodnă personalizat primit de Maria Sharapova

Monden 19.01.2021 19:57 Vizualizări11925 Autor: Ziarul National
Cât valorează inelul de logodnă personalizat primit de Maria Sharapova


Maria Sharapova, 33 de ani, a luat în 2020 cea mai grea decizie sportivă din viaţa sa. A renunţat la cariera sportivă, singura viaţă pe care a trăit-o până la această vârstă.

Prezenţa sa pe teren, după revenirea în activitate în urma suspendării pentru dopaj, chiar dacă redusă de TAS, nu s-a mai bucurat de mare succes.

Un nume de calibrul Mariei Sharapova a preferat să se retragă de pe teren, dar viaţa merge înainte, iar în 2021 rusoaica va întoarce o pagina importantă în viaţa sa.

Inelul de logodnă primit de Maria Sharapova valorează 330.000 de euro

Anul 2020 i-a mai adus un moment pe care nu-l va uita niciodată, de data aceasta fericit. Maria a fost cerută în căsătorie de către Alexander Gilkes, un bogat om de afaceri britanic, iar data nunţii urmează să fie anunţată.

Dar până la nuntă s-a aflat cât valorează inelul de logodnă cu care Maria a apărut în poza publicată pe Instagram, pe 1 ianuarie 2021.

Inelul este unul personalizat, realizat de designerul britanic Jessica McCormack şi ar valora în jur de 330.000 de euro.

Piatra preţioasă, un smarald încrustat cu un diamant, este montată pe un inel realizat din aur alb şi argint albastru.

Ce a scris Maria Sharapova pe Instagram pe 1 ianuarie 2021

"2020, mi-am imaginat că vei fi diferit. Aşa cum am făcut-o cu toţii. Recunosc, i-ai dat o oarecare strălucire în mijlocul unei realităţi dure şi sfâşietoare. Personal, mi-ai oferit curajul să renunţ la carieră, singura viaţă pe care o cunoşteam. ...

Şi mi-ai oferit cadoul şi angajamentul pentru întreaga viaţă de a mă trezi în fiecare dimineaţă alături de cel mai bun prieten. Incredibil de inspirat pentru ce ne aşteaptă în 2021. La mulţi ani!", a scris Maria alături de poza cu inelul de logodnă pe mână.

Maria Sharapova, probleme grave cu accidentările. Scandal cu dopajul

În ultima parte a carierei, Sharapova a avut mari probleme cu accidentările. Totul a culminat după revenirea ei pe teren ca urmare a suspendării cauzate de dopaj, din iunie 2016, când a fost depistată pozitiv cu meldonium.

La acea vreme, Sharapova a recunoscut că a luat acea substanță timp de 10 ani, din cauza deficienței de magneziu, amețelilor pe care le avea și istoricului din familia sa în ceea ce privește diabetul. Meldoniumul este destinat pacienților suferinzi de boli de inimă, însă la acea dată, ea a susținut că nu știa că substanța a fost recent introdusă pe lista produselor interzise.

Suspendarea inițială de doi ani a fost ulterior redusă la 15 luni, scrie digisport.ro.

În aprilie 2017 a revenit în circuit, însă n-a mai fost aceeași jucătoare. De atunci, cea mai bună performanță a reușit-o la Roland Garros, unde a ajuns în sferturi în 2018, an în care Simona Halep a câștigat turneul.

Palmaresul Mariei Sharapova în tenis

Au urmat apoi probleme de sănătate, iar în februarie 2019 s-a operat la umărul drept. Nu s-a refăcut însă niciodată complet, spunând mereu că are dureri, care au continuat apoi la antebraț.

Sharapova s-a mai operat la umăr și în 2008, când era în primii ani de carieră.

Fostul său antrenor, Sven Groeneveld, a spus apoi că problemele Mariei era mai vechi pentru că se îmbolnăvea foarte des.

Sharapova a ajuns până pe poziția 373 în clasamentul WTA, astfel că nu a mai avut puterea să o ia de la capăt.

Maria Sharapova a câștigat 5 titluri de Grand Slam în carieră. Primul a fost Wimbledonul, pe care l-a obținut în 2004, pe când avea doar 17 ani, după ce a bătut-o pe Serena Williams în finală.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Încă o dată despre u...

25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md