A luat un Lamborghini Urus în arendă şi a dispărut cu el fără urmă. Cum a fost posibil?

Un incident neobișnuit s-a întâmplat de curând în Ontario, Canada, la dealerul GTA Exotics. Un client ar fi pus în aplicare un plan de a fura un nou Lamborghini Urus din el, însă nu printr-o cale ilegală gen huliganism sau spargere, ci prin una perfect legală – lăsând ca garanție 10.000 de dolari.

Însă la scurt timp după ce a primit cheile şi a “şters-o din gară”, a deconectat dispozitivul de urmărire și a dispărut într-o direcție necunoscută. Poliția îl caută deja de trei săptămâni, scrie The Drive.

Exemplarul furat este de culoare neagră şi pe plan extern iese în evidenţă printr-un kit de caroserie care îl face mai lat, astfel diferențiindu-l de un Urus standard. În plus, are şi jante supradimensionate, dar şi o gardă la sol mai mică.

Conform GTA Exotics, atunci când se putea închiria, costul serviciului era de până la 1.600 de dolari pe zi, iar parcursul maxim care se putea înregistra pe zi nu trebuia să depăşească 200 km (fiecare km adiţional costase 2.99 dolari). Alţi 200 de dolari erau necesari pentru asigurare.

Incidentul în sine s-a produs în urmă cu trei săptămâni, iar abia în urmă cu o săptămână poliția din Toronto l-a dat în căutare naţională şi internaţională. Cel mai probabil nu mai există şanse ca automobilul să fie găsit, însă cert este că hoţul nu are mai puţin de 23 de ani, vârsta minimă a unui client care îl putea închiria.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GTA Exotics (@gtaexoticsofficial)

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-sua-cativa-minori-au-furat-doua-lamborghini-urus-si-au-facut-cu-ele-accident-intr-o-intersectie/

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/