fbpx

video | „Cea mai ascunsă și securizată proprietate din Rusia”. Navalnîi a publicat investigația „Palatul lui Putin”, afirmând că liderul rus „și-a pierdut mințile”

Cu o suprafață de 39 de ori mai mare ca cea a principatului Monaco și cu un tunel secret spre mare. Este vorba despre o proprietate de pe litoralul rus al Mării Negre, care ar aparține, potrivit lui Alexei Navalnîi, președintelui Federației Ruse, Vladimir Putin. Opozantul rus a publicat astăzi, 19 ianuarie, un material de investigație denumită „Palatul lui Putin”, din care rezultă că liderul rus este stăpânul proprietății de lux.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

(update 20:54) Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a respins acuzațiile din material, afirmând pentru agenţia RIA Novosti că „nu este adevărat”, spunând totodată că nu are încă detalii despre anchetă.

Între timp, video-ul a acumulat peste 3,5 milioane de vizualizări pe Youtube, la doar câteva ore de la publicare.

Știrea inițială:

Potrivit investigației, suprafața palatului este de peste 17.000 de metri pătrați și se află la malul Mării Negre, în apropierea orașului Gelendzhik din Federația Rusă.

Clădirea ar fi un „stat în stat”, este cel mai securizat loc din Rusia și reprezintă „cel mai mare secret” al lui Vladimir Putin – se arată în investigație.

În material se indică că achiziționarea proprietății de către un om de afaceri a fost anterior concertată și că, de fapt, stăpânul acesteia este nimeni altul decât președintele rus. Totodată, se arată că proprietatea ar fi de 39 de ori mai mare decât suprafața principatului Monaco.

În cadrul materialului, Navalnîi discută cu mai multe persoane care au legătură cu proprietatea și prezintă acte care ar indica faptul că beneficiar al acesteia este Vladimir Putin.

Investigației i s-a dedicat o pagină întreagă a site-ului lui Alexei Navalnîi.

Kremlinul nu a comentat, deocamdată, materialul publicat de Navalnîi.

Citește și: foto, video | Aleksei Navalnîi a fost judecat chiar în incinta secției de poliție din Himki. A primit un mandat de arest de 30 de zile

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button