image
Sursa foto: captură video

La Centrul de Sănătate Cricova, unde oamenilor le erau prelevate probe la Covid prin geam, a fost sistată testarea

La Centrul de Sănătate din Cricova, acolo unde locuitorilor le erau prelevate probe la infecția Covid-19 prin geamul instituției, a fost sistată testarea. O decizie în acest sens a fost luată de autoritățile municipale.

Potrivit autorităților, prelevarea probelor de Covid-19 în incinta Centrului de Sănătate a fost sistată. Procesul de prelevare se realizează prin intermediul asociațiilor medico-teritoriale din sectorul Râșcani.

Prelevarea testelor Covid-19 pentru locuitorii din Cricova este organizată suplimentar și la Centrul medicilor de familie nr.10.

„Recomandările propuse penteu gestionarea activității Centrului de Sănătate Cricova au fost luate în considerație, cortul de pe teritoriul instituției a fost demontat și a fost amenajat izolatorul pentru pacienții suspecți la infecția Covid-19”, a declarat atiana Bucearschi, șef al Direcției generale asistență socială și sănătate.

La sfârșitul lunii decembrie, primăria de la Cricova a făcut public un filmuleț, în care se arăta cum oamenii sunt testați la geamul Centrului de Sănătate, atât încât șeful instituției declara că nu sunt create condiții pentru prelevarea probelor în interior.

Noutăţile partenerilor

comentarii: