image
Sursa foto: Jurnal.md/ Nadejda Roscovanu

PAS dă replica: „Dodon îi vâna pe liderii altor țări prin coridoare să facă măcar o poză”

Deputatul PAS Dumitru Alaiba a ținut să vină cu o replică după ce Igor Dodon a criticat-o pe Maia Sandu pentru vizitele pe care le întreprinde peste hotare, săptămâna trecută la Kiev, iar astăzi la Bruxelles.

„Dodon azi s-a strofolit despre deplasările Maiei Sandu. Dar același Dodon îi vâna pe liderii altor țări prin coridoare să facă măcar o poză. Dodon era gata să meargă oriunde, să se vadă cu oricine. Era gata să meargă și la Kiev, și la București, și la Bruxelles. Doar că nimeni nu vroia să-l primească”, a comentat deputatul Dumitru Alaiba.

În opinia legislatorului, relațiile Republicii Moldova cu statele vecine nu au fost niciodată atât de proaste ca în ultimul an de mandat al lui Igor Dodon.

„Să fii patru ani în funcție și să nu ai nici măcar o vizită nici la Kiev, nici la București, să nu îți vină niciun vecin, nici altul în ospeție, timp de patru ani, trebuie să te străduiești. Trebuie să poți să insulți chiar în așa hal poporul din țara vecină, ca să devii toxic pentru liderii din Kiev și București, ca ei să nu vrea nici măcar o întâlnire cu tine. Așa am pierdut patru ani”, a mai spus Dumitru Alaiba.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: