Cum îți alegi sau reinventezi cariera în aceste vremuri tulburi? Descoperă CAMPUS - platforma unde poți afla despre profesii și industrii

Anul 2020 a dat totul peste cap, chiar și cele mai stabile industrii și sectoare ale economiei din întreaga lume.

Foto: EduTolk

Nu este surprinzător faptul că actuala pandemie a determinat mulți oameni să se gândească tot mai mult la schimbarea carierei. Și mai grele sunt deciziile privind viitoarea profesie, care le vor lua liceenii și absolvenții din acest an.

Chiar și în vremuri mai fericite, alegerea sau schimbarea carierei nu este niciodată un proces perfect liniar. Este o călătorie de explorare neapărat dezordonată - și pentru a o face corect, trebuie să experimentezi, să testezi și să afli despre varietatea de opțiuni personalizate care ți se potrivesc.

  • Care sunt profesiile care vor rezista în timp?
  • care sunt noile reguli ale pieții?
  • ce înseamnă noua normalitate într-o companie și pentru un angajat?

Răspunsurile le vei găsi în CAMPUS.

CAMPUS este platforma unde vei descoperi lecții scurte în format video despre profesii și industrii.

Primele 6 videouri sunt destinate sectorului IT - care remodelează lumea muncii și accelerează transformarea digitală.

Mentorii din cadrul proiectului, îți vor oferi câteva principii simple care te vor ghida la alegerea sau schimbarea carierei. Vezi aici primul episod.

Astăzi, mai mult ca oricând, calea către următoarea ta carieră va fi plină de circuite. Atunci când nu știi ce îți va aduce viitorul sau când drumul tău ales ia o întorsătură neașteptată, este logic să explorezi cât mai multe și diverse opțiuni.

Bine ai venit în CAMPUS, hai să descoperim împreună opțiunile de carieră. Timpul pentru a începe este acum - dar nu merge singur.

Proiect marca © EduTolk, susținut de Crunchyroll Moldova.


// console.log('no ads situation')