Spa salon – un ghid pentru oamenii care nu au încercat încă proceduri de relaxare profesioniste

masaj-chisinau (1)

În mijlocul unei vieți stresante, relaxarea este un lucru vital care îți redă pacea interioară. De aceea, vizitele regulate la un centru wellness trebuie să devină o obișnuință, pentru a uita de grijile cotidiene, stres și oboseală. Dacă încă nu ai încercat ritualuri de relaxare, dar te gândești la asta, iată ce tratamente te așteaptă la un salon spa în Chișinău.

Masajul profesionist

Una dintre cele mai cunoscute tehnici de relaxare este masajul, opțiunea perfectă pentru cei care au nevoie de o pauză. Experții recomandă masajul deoarece prin această metodă ai grijă atât de corpul tău, cât și de starea de spirit. Rezultatele unui masaj profesional sunt impresionante și de lungă durată: masajul reface echilibrul energetic, calmează sistemul nervos, îmbunătățește sistemul circulator și imunitar.  

Există diverse tipuri de masaj care o să te încânte, de la clasicele masaje cu uleiuri aromate, la masaj balinez, masaj cu pietre calde, chiromasaj sau hidromasaj, plus multe alte proceduri pe care le găsești la un salon spa profesionist.

Pentru începutul experienței tale spa este recomandat să optezi pentru un masaj suedez pentru întregul corp, care o să te scape de orice tensiune și stres. Prin tehnici speciale de prelucrare a țesuturilor și mușchilor, masajul suedez e o sursă de putere și energie după oboseala acumulată în timp. 

O sesiune de masaj îți oferă liniștea și răsfățul pe care îl meriți, îți rămâne doar să te bucuri de această experiență și să te lași pe mâna specialiștilor.

Îngrijire corporală și facială

Pe lângă vizita la un salon de frumusețe, obține prospețime și energie prin serviciile de îngrijire corporală și facială de la salonul spa. Tehnicile de bază care merită încercate sunt peeling-ul și împachetarea, cunoscute pentru efectele lor de revigorare. 

Procedura de peeling însoțită de masaj curăță în profunzime pielea, lăsând-o catifelată și hidratată, cu ajutorul produselor din cafea, miere, sare de mare și alte ingrediente aromate care o să te încânte. Dacă vrei să încerci ceva mai neobișnuit, atunci împachetarea cu ingrediente precum alge, ciocolată sau cafea e perfectă pentru tine. Acest procedeu este relaxant, dar și benefic pentru pielea ta, care o să capete un aspect plăcut și catifelat. Ingredientele folosite pentru împachetare previn îmbătrânirea pielii și o exfoliază ușor, iar această senzație unică și energia pozitivă te însoțește și după sesiune.

Proceduri hidroterapeutice

Din vechi timpuri apa este folosită în proceduri terapeutice pentru a îmbunătăți sănătatea și frumusețea corpului. La un salon de spa poți găsi toate serviciile pentru a îngriji corpul și a te bucura de o stare de relaxare și fericire, pe care o meriți din plin. 

Mai mult, atunci când încerci o astfel de procedură experimentezi și cultura altor popoare. Te poți relaxa într-o baie romană, turcească sau japoneză, saună rusească sau finlandeză, testând astfel metodele tradiționale folosite de mii de ani. Un salon de spa profesionist îmbină perfect tradiția cu viața modernă, de aceea ai la dispoziție instalații de dușuri moderne cu setări unice, sau bazine cu cascade și jacuzzi. Tu doar alege atmosfera dorită și savurează momentele de relaxare completă cu ajutorul apei, pentru o stare de echilibru perfectă și un calm pe care să-l aduci în activitățile zilnice.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente